Фантази Лига Шампиони

• Креатор на темата Креатор на темата I'm Back!
  • Време на започнување Време на започнување
Проверете си ја сега состојбата, направени се автоматските измени :)

52 поена, 74то место во Кајгана лига :)

Дај кажете како да ја искористам вајлд картата нигде не видов таква опција.

-6 бодови за 3 измени
Хазард, Оскар и Рафаел Бастос. Би требало х5 повеќе да ми се вратат тие 6 бодови oд 3-цата играчи. :D
untitled.JPG
За утре може ли да се прават трансфери сакам да сменам 8 играчи од кој еден е фри, а за 7 да ми одземат 14 бодови? :D

Добро е, добро...
52 поена, и голем напредок во кајгана лига :)
Денес уште Роналдо, Рамос, Гибс и Казорла ми играат

За денес овие
untitled.JPG
Добро е, добро...
52 поена, и голем напредок во кајгана лига :)
Денес уште Роналдо, Рамос, Гибс и Казорла ми играат
Смени некој имаш фри, а и -2 поени за повеќе измени не е ништо така повеќе ќе добиеш, не ги чувај оние што ти играа вчера. :)
Јас сменив цел тим -20 поени и 1 фри очекувам да добиам дупло повеќе поени од тоа. Вчера сменив 3 со -6 поени ама ми донесоа 20 поени од тие 3-ца плус од другите, инаку ќе добиев помалку со чувањето на некои играчи што воопшто нема ни да се во прв тим. :)
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 12:45 ---
46. За вечер ми се Маноне, Боатенг, Казорла и Хулк.
Имаше некои најави дека Боатенг нема да игра од 1 мин.

41 поен од вчера, за вечер ми се Ројс, Казорла и Жируд. Многу ме изедоа Лам и Ноер да им ебам, арно Ван Перси ми е во напад и плус капитен ми е, ме извади. :D

46 од вчера, можеше и малце подобро. Манчестер прими гол од Клуж:tapp:, Хазард и Переира резерви.
Меси капитен, РВП до него, Рибери голче:cool:
За вечер играат Таиво(ваљда ќе игра црниов и нема да примат гол од Динамо Загреб), Силва(се надевам на голеада денес:D) и Ибра(тука не очекувам ништо, затоа што не ми се верува да падне повеќе од 1 гол).

За денес овие
Прегледај го приврзокот 50100

Смени некој имаш фри, а и -2 поени за повеќе измени не е ништо така повеќе ќе добиеш, не ги чувај оние што ти играа вчера. :)
Јас сменив цел тим -20 поени и 1 фри очекувам да добиам дупло повеќе поени од тоа. Вчера сменив 3 со -6 поени ама ми донесоа 20 поени од тие 3-ца плус од другите, инаку ќе добиев помалку со чувањето на некои играчи што воопшто нема ни да се во прв тим. :)
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 12:45 ---

Имаше некои најави дека Боатенг нема да игра од 1 мин.

Абе имам големо искуство со Фантази игриве, но ова со трансфериве на сред коло, не го разбирам :D
Ќе сакаш да ми објасниш како иде ?
Ако добро те сфатив, по завршувањето на натпреварите во вторник, правам трансфери и играчите што ќе ги купам, ги имам за во среда
Ако е така, задоцнив :(

Иначе Боатенг игра, и 1 асистенција има до сега :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom