Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
12 поени од Елано и 7 од Лусио ... :)

Сеа ги избројав 96 поени вкупно.. :wow: :waaa:

До толку ли сте наивни ?
Тие играчи што ги менувате,ви важат за 2 коло,џабе менувате сега.

Додале уште 5 поена како бонус...ц ц ц....26 од Маикон! Уште да не го примеа...

91 поен, Чави и Давид Виља да доиграат.....Рид и Демпси на клупа ми останаа, а двајцата постигнаа голови....

Додале уште 5 поена како бонус...ц ц ц....26 од Маикон! Уште да не го примеа...

91 поен, Чави и Давид Виља да доиграат.....Рид и Демпси на клупа ми останаа, а двајцата постигнаа голови....
Лам,Демпси,Јун Нам...:))
30 поени на клупа имам.:D

72 поени денес многу добив од Маикон. Утре ги чекам Виља и Чави !

12 поени од Елано и 7 од Лусио ... :)

Сеа ги избројав 96 поени вкупно.. :wow: :waaa:

На кајгана лигата нема никој со 96, првиот има 94:toe:

До толку ли сте наивни ?
Тие играчи што ги менувате,ви важат за 2 коло,џабе менувате сега.

Измени ако правиш важат за сега само што ти ги одзема поените од играчот што ќе го замените, а трансферите се за од второ коло

Измени ако правиш важат за сега само што ти ги одзема поените од играчот што ќе го замените, а трансферите се за од второ коло
Ај дајте скриншот,како ги правите тие измени.

Ај дајте скриншот,како ги правите тие измени.

Кога ќе одиш на твојот тим ти пишува дали измените се open или close. Обично од крајот на последната до почеток на првата е отворено за измена, откако ќе почнат не е можно измена.

Значи откако ќе е дозволено за измена кликаш на играчот што сакаш да го замениш и го влечеш до играчот што сакаш да го замениш во измените. Значи со drag&drop. Инаку доколку играчот што ти е во измени доколку изиграл веќе во оваа рунда не можеш да го замениш за оваа рунда (инаку така ќе си ги собереш поените од двајцата).

9 поени од Кака за вкупно 65, од првото коло ги имам уште Чави и Виља капитен.

Па јас не сум во кајгана лигата .. во спорт денес сум и во македонија но ми пишува 0 поени .. можеби од 2 колко ке почне да ми ги пишува поените.. затоа што јас го направив составот после 3 изиграни утакмици ...

Сега за сега 66 поени.А денеска ми останаа уште Чави и Чаби Алонсо.Еден совет дајте ми,дали да ризикувам од Меси имам 18 поени да ги преполовам на 9 и да го ставам Чави капитен.Не знам колку добро ќе биде тоа.Чави не верувам да има ни атакинг бонус ни дефензинг бонус а најверојатно ни гол неможе да постигне.Само од асистенции ако направи поени.Според мене најпаметно ќе биде да си го оставам Меси.И уште едно кој е подобар Сендерос или Лихштајнер?

Сега за сега 66 поени.А денеска ми останаа уште Чави и Чаби Алонсо.Еден совет дајте ми,дали да ризикувам од Меси имам 18 поени да ги преполовам на 9 и да го ставам Чави капитен.Не знам колку добро ќе биде тоа.Чави не верувам да има ни атакинг бонус ни дефензинг бонус а најверојатно ни гол неможе да постигне.Само од асистенции ако направи поени.Според мене најпаметно ќе биде да си го оставам Меси.И уште едно кој е подобар Сендерос или Лихштајнер?

И јас го имам Сендерос не знам дали да го играм на местото на Тери кој има три поени:kesa:, секако Швајцарија губи можи и да ги наполнат па не знам колку поени ќе добијам од него.:nesum:

Не го ставив Сендерос,уште Чави и Чаби ми се останати а Меси го оставив капитен.Е сега од второво коло што се променува.Поените се собираат и секој играч пак почнува од нула,така??

Дефанзивциве ми донесоја повеќе поени од Руни, Ван перси, Ето и Меси. Лингштајнер го сменив во капитен бидејќи Перси имаше само 3 бода (вкупно 6) па си реков дека најверојатно Лингштајнер ќе извади 3 бода во најлош случај така да нема да изгубам ништо, напротив добив 14 бода. Не рекле за џабе кој ризикува тој добива, така да можам да заокружам дека оваа рунда имам 71 бод од кој 32 ми се од одбраната :tv: заедно со голман. Плус во одбрана имам само 3 играчи. Инересантно, се надевам дека наредна рунда и нападот ќе профункционира

се зезнав со Шпанците, имав 92поени направив некои глупи измени, мислев ке донесат повеке бодови а сега имам помалце :) повеке срека следниот пат...BTW правете трансфери до 20:15 бидејки после нема да може и не заборавајте, имате само 1 бесплатен, за секој друг ви одземаат од освоените поени..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom