Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Противникот во купот ми има 12 поени, а јас 19. И на двајцата ни остануваат уште 5 играчи. До крај ако стигнам до 35 ќе биде еднакво на чудо :popce:

Еден од Марез и Варди лета следно коло од кај мене, обавезено.
Варди поарно, оти Марез има голема разлика меѓу куповната и продажната цена (во случај пак да ти притреба). Башка има шанса и за асистенција, освен гол.. За разлика од Џејми. :)

Башка и пенали шутира Марез.

И промашува.[DOUBLEPOST=1451760516][/DOUBLEPOST]-2 и од Коларов.
Т.е. -7. Клин шит од него и КДБ губам.[DOUBLEPOST=1451762511][/DOUBLEPOST]
Варди поарно, оти Марез има голема разлика меѓу куповната и продажната цена (во случај пак да ти притреба). Башка има шанса и за асистенција, освен гол.. За разлика од Џејми. :)

Тоа е индивидуално.
Инаку од почеток до сега и двајцата качија по 1.6м

Последно уредено:
Башка и пенали шутира Марез.

И промашува.[DOUBLEPOST=1451760516][/DOUBLEPOST]-2 и од Коларов.
Т.е. -7. Клин шит од него и КДБ губам.[DOUBLEPOST=1451762511][/DOUBLEPOST]

Тоа е индивидуално.
Инаку од почеток до сега и двајцата качија по 1.6м
Знам дее, ама викам ако го продаде Марез сеа, па сака пак да го купи за 2 недели ќе треба да плати 0.8 фунти повеќе. А ако го продаде Варди и сака да го купи пак ќе му требаат 0.3 мислам. Нормално сеа, зависи и од кој очекува повеќе поени и за кој има подобра замена. :)

23 пати размислив да го земам Вилијан.. Упм, сеа веќе и го потрошив трансферот за наредно коло.. Ваљда нема да рипне многу.

Вилијан на клупа со 11, Симпсон на клупа со 6 поени

Добро искористен бенч буст :D

Сега најде овој Алдервалјд да прави асистенција од гол на гол кога го оставив на клупа и противникот во купот го има во игра :tapp::tapp:
Нека дава некој гол Кејнов мртов иначе ми виси победата во купот.

У курац, нема ни до просекот да стигнам колово, а башка шо Deluded Brendan ќе ме избаци од купот :mad:

Деле Али гол, Морган клин шит и двајцата на клупа, Марез (к) пенал промаши и Коларов авто гол си даде....покатастрофа коло амин :uzi:

37

И следно очекувам малку поени, офанзивните и дефанзивните играчи играат едни против други. :D

30 бода ебате шугата,Али на клупа, овај у H2H 1 бод повеќе има од мене

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Али и Дринквотер на клупа, Синклер и Марез по еден поен.
У купот даље. :cool:

Дани која клупа, каков бенч буст. :cuc:

Од друга страна имаш милион 2ки во прв тим, можеле тие играчите од клупата да ти се во прв тим и без бенч буст да ги извадиш поените. :D

Llele se da mu ebam na Alder, ispadnav od kupot radi nego :yid:
8 poeni izvadi gomnarot. Ke pogodam li nekad u zivotot nesto koga se dvoumam megu dve raboti ? Stones go staviv, a ovoj gomnarot zaedno so Ali neka se ebat u gz mislis Scholes go pronaoga Ibrahimovic od gol na gol, a ne mrtov stoper i nekoj kopilj. Vakov pas i priem ni gorenavedenite nema da mozat da obrabotat be :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom