Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ај што се нервирам што од Де Брујн и Марез не бива поени, па и Сања го оставив на клупа, а противникот што ми е во купот од другиот профил ги има Морган и Коларов и ќе ме извади секундарно ако заврши 0-0.
Сепак иам шанси за купот, 4 поени сум назад, ми треба или Ливерпул да не прими гол, или Морено да даде гол/асистира.

Овој мојот противник е глуп. КДБ му е капитен и активирал triple captain баш кога Сити игра во гости со екипа од врвот.:kuracc:

Среќа Озил не му беше капитен. :D

Се успав не стигнав ни да размислам за капитен, ни измени да направам. На профилот кај што играм во купот многу веројатно Варди ми остана на клупа. Глупак.

Се врaќa Пaје. Имaјте гo вo предвид зa нaредниoт периoд.

Овие моиве неспособни Јунајтед кај ќе му спасат гз на тефтерот па уште и ми скинаа клиншит на Смолинг. Се надевам 2-2 ќе заврши до крај.
Иначе тоа што го дадов Де Геа за Чех ми е најбоље потег после продавањето на Руни.

Го шитнав Еванс за да го земам Дармиан. :pos:
Не е играва за мене.

Кога ми седи на клупа по 15тина поени прави. Сега кога го ставив прва постава и капитен, промашува пенал :facepalm:
Против 10 играчи на Борнмут не можат гол да дадат.

Kолово е циркус. До сеа во одбрана имав само 2ки, а од средина и напад поени.. Сеа средина и напад сите 2ки, одбрана 7, 6, 8.. :D

Противникот во купот ми има 12 поени, а јас 19. И на двајцата ни остануваат уште 5 играчи. До крај ако стигнам до 35 ќе биде еднакво на чудо :popce:

Еден од Марез и Варди лета следно коло од кај мене, обавезено.

Кога ми седи на клупа по 15тина поени прави. Сега кога го ставив прва постава и капитен, промашува пенал :facepalm:
Против 10 играчи на Борнмут не можат гол да дадат.
Пa стaи гo нa клупa бе, не се глупирaј рaди тебе дa губиме у купoви... :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom