Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ај што се нервирам што од Де Брујн и Марез не бива поени, па и Сања го оставив на клупа, а противникот што ми е во купот од другиот профил ги има Морган и Коларов и ќе ме извади секундарно ако заврши 0-0.

Поминав уште една рунда во купот, ми се смешка таблетот хехе :kezec:
70 поени, кои ваљда ќе бидат повеќе со некој бонус.

Ќе го мењав Варди ама ај ќе му дадам уште една шанса и така игра со Борнмут следно коло. Моментлно по критичен ми е Стоунс, колово -1 поен, а следни утакмици му се против Тотнам, Сити и Челзи.

Со 72 поени отпаѓам од купот од ѓуптин од Кенија што не гo ни погледнал тимот. Прво се мислев Кејн да го зеам место Варди па се премислив, па кликнав бенч буст, и викам ај на овој ли да го трошам за следно коло нека е. o_O

Бабата Венгер ме ебе со Монреал, 18 кола ги игра по 90 минути и кој кур го става на крај на меч кога водеа 2:0? Он го има Кош, ќе му влезе замена. Прва измена ми е Коларов и ќе го тепав за 1 поен, а на клупа ми останаа 20 поена што не ги зедов со бенч буст. Каков секс.

Последно уредено:
Жолтиот картон на Коларов ми скина 3 поени бонус (n)

Влезе Марез, три поени. 86, не се жалам. А можеше и арнаутот да го ставам и да бидам +10, ама да беше баба машко ќе беше дедо.

Следна фаза у куп. 61 поен, уште Клајн утре.

Му ја избришале асистенцијата на Редмонд :tapp:

71 поен. 6 клин шита, 2 ми останаа на клупа. :notworthy: Идемо даље во купот.
За следно коло си го земав Смолинг на место Доусон.

Со 75 ќе го завршам колово, лесна победа во купот. Ми се погоди што клупата што ми е од играчи кои скоро никогаш не ги ставам во игра, баш ова коло имаат добри поени, и баш ова коло се погоди двајца да не ми играат, па ќе влезат Досон и Ворд со 14 поени :D

Овој Аспиликуета цело време ми седи безвеза у игра, зема по 1-2 поена и сега го трансферирав за кошчелни... овој 9 овој 0. Епик фејл.
Со него ќе имав 85 поена :(

За еден поен сум го тепал тој во купот, бот. Добро, и Кутињо ми останал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom