Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Одлично коло за мене конечно, со се бонусите ќе извадам 75 поени, штета што ќе изгубам 4 од нив заради Кејн, кој не направи ништо денеска.

Одма направив и трансфер, го земав Зума на местото на Седрик Соареш.

77 би требало со бонуси.
И напредок на Overall 7мо коло по ред.

41 поен на крај :pos:

Ќе ти ебам Санчез сто мајки, копиле преценето. Озил и Кејн ги земав на местата на Пеле и Санчез и плус ми останаа 0.7 (y)

64 поени на крај колово. КДБ на клупа, битно Кејн сум го лупнал да игра :facepalm:

62 поени... од ко го зедов копилето Агуеро се само повреден ми е... како една утакмица не ми донесе поени асални.. СЛЕПЕЦ... сеа не знам со кој да го заменам...

http://fantasy.premierleague.com/league/cup/3465613/

Го прочитавте ова? Интересно изгледа се надевам ќе успеам да влезам моментално сум 1 500 000, ваљда нема да паднам 500 илјади места :D

Секоја година го има и ова.

Инаку не се гледа позицијата на Overall со вкупните поени, туку позицијата на Overall само за 17то коло.
Така што тоа коло гледај максимум да извадиш... и најважно, не се расфрлај со поени за трансфери тогаш :D

Секоја година го има и ова.

Инаку не се гледа позицијата на Overall со вкупните поени, туку позицијата на Overall само за 17то коло.
Така што тоа коло гледај максимум да извадиш... и најважно, не се расфрлај со поени за трансфери тогаш :D
Сигурен си за ова? Ептен е булшит ако е така.

Да и лани беше така. Купот почнува од 18-то коло ама се гледаат поените само од 17-то коло.

60 поени. Во споредба со последните неколку кола ова излезе супер на крај.

Кога веќе се спомна 17-то коло:
1.png

Ќе има смешки со поените за колово. Утакмиците шта речи :angel:

Кога веќе се спомна 17-то коло:
Прегледај го приврзокот 133871

Ќе има смешки со поените за колово. Утакмиците шта речи :angel:
Сити-Арсенал ке направи многу менаџери што се во топ 500к да кажеме, да не играат во купот, а и Челси ако продолжи вака ништо чудно да изигра некоја буљашка 1-1 утакмица ем да нема клин шит ем да не погоди никој кој ке даде гол. Сите товарете одбранбени од ВБА ;)

Сити-Арсенал ке направи многу менаџери што се во топ 500к да кажеме, да не играат во купот, а и Челси ако продолжи вака ништо чудно да изигра некоја буљашка 1-1 утакмица ем да нема клин шит ем да не погоди никој кој ке даде гол. Сите товарете одбранбени од ВБА ;)
Не се само тие две критични туку цело коло ко да е правено за инает :coffee: Евертон и Тотнам може да остават многумина без бодови, Лестер такоѓе, Норич ништо чудно да се повампират.

3-4-3 или 3-5-2 формација би било најдобро или ако се има 2-5-3 бонусот уште подобро. Тешко коло за играње ќе биде ова. Јас веројатно ќе играм
Мајхил
Алдер - Досон - Смолинг
Марез - Озил - Баркли - Де Брујне
Варди - Лукаку - Стариџ
клупа: Чех, Белерин, Сања, Кабај.

Има време до тогаш, може и некој бонус да летне и онака немам искористено ни еден.

Back
На врв Bottom