Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Абе тоа бенч буст само еднаш смееш да го активираш?

Хупер како што видов овие две кола не беше стартер за норич затоа ми е на клупа, ванајма ми беше најефтина опција и можи некоја асистенција да напрај или голче да дае :)

затоа е ефтин, голче или асистенција потешко али се наоѓа подобар за мали пари..Хупер е замена оти овој игра со еден шпиц Жером.

Тренериве ко да знаат дека ако играчите изиграат 60 мин добиваме 2 место 1 бод на фантази и намерно ни праат ова да не дупат. Швајни 58 минути изигра.

Кур да јаде Руни го вадам наредно коло, бар ќе распуца па Манчестер ќе лапа поени. :P

Имам 3-4-3 таκтиκа и пошто еρиκсен не игρа автоматсκи ќе ми се замени игρачот со оној κој има најмногу поени од κлупа или со тој од сρеден што е единствен?

Крул и Тејлoр нa клупa.
Не се жaлaм. Свеснo ги oстaвив, не ги зaбoрaвив :D

Бaрем ќе пoрaсне мaлку ценaтa нa Тејлoр[DOUBLEPOST=1440252679][/DOUBLEPOST]
Имам 3-4-3 таκтиκа и пошто еρиκсен не игρа автоматсκи ќе ми се замени игρачот со оној κој има најмногу поени од κлупа или со тој од сρеден што е единствен?

Тoј штo ти е нa пoзицијa 1
Без рaзликa нa пoените и пoзицијaтa

Руни бе дечкооо па и капитен си ми :facepalm: 3 кола ми еба мајката,те продавам и кур не ме боли. Дармијан и Тејлор солидно,од нив 3-цата собрав 15 поени..

Крул на клупа ама кај да знајш дека гол нема да прими од јунајтед, а Руни аут

Сеа ќе принесам жртва само да не влезе у игра вој нубот Синклер од Вила па Тејлор да влезе место него од клупа.

Еве го Редмонд со асистенција, ама не слуша Џонтрата попаметни. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom