Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јоло. Ептен бил неодлучен па неколку пати праел трансфери![]()

Останаа 0,9 за наредното коло пак да смениме нешто.Малце измени пред колово. Марез оди прв тим (знам оти сеа ништо нема да направи ама јебига)... После го сменив Јагиелка со Ворд, барав дефанзивец од Палас пошто играат со Вила, а Евертон игра со Сити... И Хендерсон кој е неизвесен го сменив со Ајев од Свонси...во форма игра дечкото..Останаа 0,9 за наредното коло пак да смениме нешто.

Иначе 2 слободни трансфери има нон стоп или само сеа додека има трансфер период? Планирам годинава да играм редовно. @ivajlo26 ќе ми биде личен советник од Семптември натаму, секако болен е по играва.Да помисли човек дека бугарин имаме во тим
Јас Депај го земав место Озил. Полесен противник имаат Јунајтед.
Капитен ќе одам пак со Кејн. Мора да распали.

Иначе 2 слободни трансфери има нон стоп или само сеа додека има трансфер период? Планирам годинава да играм редовно. @ivajlo26 ќе ми биде личен советник од Семптември натаму, секако болен е по играва.![]()

Почекај за 2-3 недели Пеџа ако се реши да ја игра исто редовно по 679 пат да го пишуваш истово.Прaшaј си гo ивaјлo
Низ тек нa целa сезoнa. Секoе кoлo имaш 1 слoбoден трaнсфер. Акo не гo искoристиш, следнo кoлo имaш 2.
2 е и мaксимумoт, aкo не ги искoристиш, нaреден пaт немa дa имaш 3 туку пoвтoрнo 2.
Зa неoгрaничени трaнсфери имa 2 вaјлдкaрти. Еднa вo првa и еднa вo втoрa пoлусезoнa.
Пo 678 пaт веќе, aмaн!![]()

Иначе 2 слободни трансфери има нон стоп или само сеа додека има трансфер период? Планирам годинава да играм редовно. @ivajlo26 ќе ми биде личен советник од Семптември натаму, секако болен е по играва.![]()

Зашто курофми неможам да активирам вајлд-карта?