Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја искористив wild card , не се издржуваше веќе, сеа со Господ напред, да немаат повреди играчите.
На клупа ги оставив Ивановиќ, Ба и Ешли Кол.:cool:

Епа ако ми е, кога не мислам на време, заборавив да направам трансфер, ама ај тоа е помалку болно, ако знам дека Нолан ми остана на клупа, а Бритон во прв састав, ова со репрезентацииве, двонеделната пауза, само може да те сјебе.
Намерно, не направив порано трансфер, за да не се повреди некој од фудблаерите, и вчера кој да мисли, ахх, да се надевам на Бритон јбг.

Ај со Господ напред ваљда Жервињо ќе си даде голче со Норвич :D

Ја искористив wild card , не се издржуваше веќе, сеа со Господ напред, да немаат повреди играчите.
На клупа ги оставив Ивановиќ, Ба и Ешли Кол.:cool:
Кај мене Ивановиќ, Хазард и Јагиелка останаа на клупа. Ептне сум јак. Само не гледам некој баш примерен за капитен, па го лупнав Бејл. Влезе во добра форма, нека има само голови, ваљда ќе донесе повеќе од 10 поени.

Кај мене Ивановиќ, Хазард и Јагиелка останаа на клупа. Ептне сум јак. Само не гледам некој баш примерен за капитен, па го лупнав Бејл. Влезе во добра форма, нека има само голови, ваљда ќе донесе повеќе од 10 поени.

Бејл нема да игра

E за Ивановиќ си погодил, а за Азар бааѓи утка си направил :)
Сеа за сеа овие на клупа што ги оставив се мизерни, 2 гола примија..
Ба ќе го вииме утре.
А за стартниот состав, тапа. Дембеле ми се чини не ни игра за Тотенхем..

Мене Галас ми е на клупа, и тоа трета измена :D
На местото на Бејл, ќе влезе Крауч, за кого се двоумев дали да го ставам прва :)

E за Ивановиќ си погодил, а за Азар бааѓи утка си направил :)
Сеа за сеа овие на клупа што ги оставив се мизерни, 2 гола примија..
Ба ќе го вииме утре.
А за стартниот состав, тапа. Дембеле ми се чини не ни игра за Тотенхем..
Бејл не игра, влегува Хазард како прва замена, а капитен ќе биде Казорла:icon_mrgr:
Чекај, Хазард 2 асистенции? Која беше втората? Знам за онаа на Мата за 2:3. Не дека имам нешто против.

Нема :(
Втора измена ми е Фигуероа. Како не го ставив Галас втор... :(

Како и да завртиш, никогаш идеално да го составиш, макар и кога ги имаш играчите на располагање:unsure:

Што е со Кагава, нема да настапи?

Кагава вчера се прибра од репрезентација, + играл 90 минути против Бразил, очекувано беше да не игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom