RickyLFC9
Модератор
Brad Jones - Clean sheetНешто совети за капитен викендов?
Се мислам дали Џервињо ќе даде гол викендов од дамна нема дадено![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Brad Jones - Clean sheetНешто совети за капитен викендов?
Се мислам дали Џервињо ќе даде гол викендов од дамна нема дадено![]()

Кај мене Ивановиќ, Хазард и Јагиелка останаа на клупа. Ептне сум јак. Само не гледам некој баш примерен за капитен, па го лупнав Бејл. Влезе во добра форма, нека има само голови, ваљда ќе донесе повеќе од 10 поени.Ја искористив wild card , не се издржуваше веќе, сеа со Господ напред, да немаат повреди играчите.
На клупа ги оставив Ивановиќ, Ба и Ешли Кол.![]()
Кај мене Ивановиќ, Хазард и Јагиелка останаа на клупа. Ептне сум јак. Само не гледам некој баш примерен за капитен, па го лупнав Бејл. Влезе во добра форма, нека има само голови, ваљда ќе донесе повеќе од 10 поени.
E за Ивановиќ си погодил, а за Азар бааѓи утка си направилКај мене Ивановиќ, Хазард и Јагиелка останаа на клупа. Ептне сум јак. Само не гледам некој баш примерен за капитен, па го лупнав Бејл. Влезе во добра форма, нека има само голови, ваљда ќе донесе повеќе од 10 поени.

Бејл не игра, влегува Хазард како прва замена, а капитен ќе биде КазорлаE за Ивановиќ си погодил, а за Азар бааѓи утка си направил
Сеа за сеа овие на клупа што ги оставив се мизерни, 2 гола примија..
Ба ќе го вииме утре.
А за стартниот состав, тапа. Дембеле ми се чини не ни игра за Тотенхем..
Што е со Кагава, нема да настапи?

Нема
Втора измена ми е Фигуероа. Како не го ставив Галас втор...![]()

Што е со Кагава, нема да настапи?