Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немој бе, ако си малер не го ставај Суарез. Дај остај да ги тепаме Стоук, после ставај кој сакаш. Да не се повреди ради тебе ебаго :D
Не бе, не повреда ама автогол.. :pos:
Не, озбилно ај нека распали пак како претходната. :love:

sAp1p.jpg

Некои сугестии?:)
Трансфер сеуште немам направено. Хазард некако ми изгледа најизгледен за капитен, време е и он да донесе некој поен.

Некои сугестии?:)
Трансфер сеуште немам направено. Хазард некако ми изгледа најизгледен за капитен, време е и он да донесе некој поен.
Напушти ја играва и дај ни шанса. Не знам како си успеал таков состав да составиш од прва... браво...

^^ Интересно (y)

Иначе планирав да го сочувам овој слободен трансфер, па наредното коло да направев 2 измени, но Тејлор се повредил и морав да го менувам (зашто резервите не ми се баш за колово) :( Галас го земав
Исто и Мертесакер повреден ми е, не е сигурно дали ќе игра

Напушти ја играва и дај ни шанса. Не знам како си успеал таков состав да составиш од прва... браво...
:pos:
Прошлото коло ми останаа на клупа Бејл и Нолан, заедно 20+ поени:tapp: Со тие искочев на 1. место во Словенија, вака сум 6.
Кајгана H2H сум на 1. место 6-0-0 скор, единствениот со сите победи. Класик не сум приклучен.

Иначе верувај, тешко ми е кога ќе треба да бирам тим, затоа што сите освен Черни можат да донесат солиден број на поени.

Прошлото коло ми останаа на клупа Бејл и Нолан, заедно 20+ поени:tapp: Со тие искочев на 1. место во Словенија, вака сум 6.
Кајгана H2H сум на 1. место 6-0-0 скор, единствениот со сите победи. Класик не сум приклучен.

Иначе верувај, тешко ми е кога ќе треба да бирам тим, затоа што сите освен Черни можат да донесат солиден број на поени.

И немој да се приклучуваш :D
Иначе можеш едно резервно голманче да си земеш (стандарден)...
Свонси ги чекаат неколку тешки натпревари, сигурно нема да го оставиш Ворм на гол ? :)

Поарно.:D

И мојот не е лош.:cool:

fplteam1.JPG

Се приклучив и на класик, колку да пратам кој е прв :)
Го земав Беговиќ место Черни.

Него и Мичу одамна нема дадено голче. Време му е утре да распали.

Доста беше кукање по Мичу, еве го со гол :D

Конечно и поени од Азар

Иванович ѕвер...не ми се даваат некако 7м за одбранбен играч, а вреди човеков да се има во тим :)

Башка ако ти е капитен <3

Али не мораа и гол да примат од екипа како Норич.:confused:

Иванович си го земав од старт и не сум го мрднал од место оттогаш.

Добро коло сега за сега Ивановиќ, Бејнс, Хазард, Мата (с), Јелавиќ ...:vozbud:

53 без бонуси. Добро е се вратив на 50+ :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom