Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Забалета трансфер - Полн погодок. Бегович и Јаскелаинен у пм, секад тој на клупа поише поени ми носи :tapp:

33 поена
Бегович со 8 на клупа :(

И покрај минусот, имам големи шанси да го поминам првото коло од купот
Единствено Мичу може да ме исфрли од игра...ако постигне гол утре

Јас се надевам дека Стерлинг нема да влезе во игра, така да и јас ќе го имам Мичу во првите 11...и сигурен пласман понатаму :)

14pts :drk:
Рафаел сум го заборавил во прв тим, на клупа Ивановиќ како прва замена, а втора Торес, сеа како за инат ќе изиграат добро, и ќе донесат некој поен плус, ама на клупа, па и не ми менува многу, кога праев измени, сум заборавил да стиснам потврда.:confused: Па во напад Лонг и Суарез, барем овој вториот нека постигне некој гол, да му ебем.. башка капитен ми е .

Ke ima pak wildcard, taka?

Vo kupot mi se padnal nekoj sto samo go izbral timot pred da pocne PL i se otkazal. 1 poen ima :D

Претходно коло Снодграс во први 11 го имав, еден контакт со топка немаше. Денеска на клупа го остаив, нормално постигнал гол. Ебате среќата. Со него и Шоукрос и Беговиќ на клупа со по еден тон поени. Од нив тројца имам поени колку цел тим прва што ми е засеа. :tapp:

Иначе моментално 27 поени од 8 играчи.

RickyLFC9 глеј да не влезе Стерлинг до крај на утакмица подбро нека иде децата да си ги гледа место во игра да влага :D

Она последноно Ливерпулско голче ми даде крила на играва: Енрике асистенција, Суарез гол. 39 поени засега...

И како ли успеа оној Рекик да се најде у dreamteam? :D

Факинг Мику :@ :@ :@

Ај сега Челзи да дадат 5-6 гола па да видам аир колово :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom