Fantasy Champions League 2015/2016

Џ

Џонтра Волта

Гостин
fantaziucl.jpg

Идеме јако, доџите сад.

@Atso игра ли бе овој Абденур или да го стаам на клупа?
@Boom Shaka Lakka Манолас е стандарден така? Да не му ебам све грчко. Овие па у дрес на БеМфика го стаиле.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Прегледај го приврзокот 129515

Идеме јако, доџите сад.

@Atso игра ли бе овој Абденур или да го стаам на клупа?
@Boom Shaka Lakka Манолас е стандарден така? Да не му ебам све грчко. Овие па у дрес на БеМфика го стаиле.
претходната утакмица во лига не играше против Гранада. Веројатно одмарал за против Лион каде се враќа на француско тло и веројатно ќе биде стартер, за понатаму незнам на тие пари дадени за него треба да игра. Ја лично пре би го избрал Мустафи (некако по сигурен ми е) а и предност му е што овој Абден е глупичок и уште незнае шпански. Искрено тешко е да се каже кој од халфовите ќе стартува зошто Нуно во последно време се изгуби малце и ги ротираше халфовите, пример: во последните две утакмици сите четири халфа беа стартери и добија по 90 минути.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.649
Поени од реакции
59.554
А во ЛШ можеш ли да ги смениш оние од вторник два-тројца кои пример само 2 поени ти освоиле и да ги замениш со некои кои играат во среда. Како на фантази квалификациите за ЕП?
Требa дa мoже. Акo не рaсипaле нештo.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
претходната утакмица во лига не играше против Гранада. Веројатно одмарал за против Лион каде се враќа на француско тло и веројатно ќе биде стартер, за понатаму незнам на тие пари дадени за него треба да игра. Ја лично пре би го избрал Мустафи (некако по сигурен ми е) а и предност му е што овој Абден е глупичок и уште незнае шпански. Искрено тешко е да се каже кој од халфовите ќе стартува зошто Нуно во последно време се изгуби малце и ги ротираше халфовите, пример: во последните две утакмици сите четири халфа беа стартери и добија по 90 минути.
Помислив на Шкодран ама го забораив на крај, да видам ако се иста цена со Абденур да ги сменам ако не ќе го остаам овој, за на клупа.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.649
Поени од реакции
59.554
Што е со предикторот?
Пишувам едни резултати, рефреширам, стојат некои други рандом резултати :confused:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.408
Поени од реакции
26.401
Што е со предикторот?
Пишувам едни резултати, рефреширам, стојат некои други рандом резултати :confused:
И мене прееска така ми направи, но ги повторив уште еднаш и сега повторно проверив, во ред се.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.367
Поени од реакции
5.544
глупости ај ќе направам ама вероватно нема да ја играм редовно , да мењам играчи и тн

Kajgana Shop

На врв Bottom