Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Не, ракомет не играм одамна, а и да играм, за ништо не би играл на преплатениве ѕвезди. Можда не сме свесни толку ама во ракомет и повеќе се мести отколку во фудбал, пошто мали пари се вртат за разлика од фудбалот, па мора да компензираат на грбот на рајата што се клади на килави коефициенти.

Секако дека се мести ама постов ти е ко првпат да си ги гледал...

ЖРК почнува да наликува на Mickey Mouse Club House. Таман Будимпешта во мај ќе им дојде како Дизниленд, омилена дестинација на која редовно одат на екскурзија.

Најнесериозно воден клуб, срамота е ова шо го праат, нека донесат асален тренер и чао пријатно.

Има ли кормилар на бродов?

Гаравиов што возел порше у 1 сезона ако го рачунаме и ланскиот Ф4 го зариба два пати, работата е не било до поршето...
Во клубов изврзани се како гордиев јазол од управа тренери вработени и само си го покриваат своето незнаење...како тргнало идна сезона ќе се врати Индира o_O.
За госпоЏа Дибирова нема што да се каже се работи за класичен непотизам:bance:, доаѓа у најлош момент екипата е како риба на суво колку би имала време да нешто промени незнам.
Проблем би и бил нокаут мечот кој ако не се помине ќе ипадне да Индира за сите овие е Мурињо од пред 5-10 години.
Јас се надевам да биде случај како со Сале Ѓорџевиќ кој без никакво тренерско искуство стана селектор и му упали па со среќа госпоЏа Дибирова :)!!!

И сеа јасно е зашто си отидоа и Расмусен и Питлик и све у три лепе. Пошо овој си игра курташак со клубот, буквално.

Бaбa му нa Шишкaрев нoв кoндициски тренер ќе јa земат. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

@Colt Willcox Еве прилика да си се подобјаснам уште еднаш. :icon_mrgr:
За овакви потези, отприлика, пред некое време споманв дека Дибиров ми е антипатичен човек, кога ти ми реплицираше како може најдобриот играч во тимот да ми е антипатичен. Очигледно е дека ја има слободата на Меси од Барса во клубов, али Меси е бар надобриот играч во историјата и има донесено милион трофеи на клубот за разлика од нашиов „први меѓу еднаквите“.

Има ли кормилар на бродов?

Гаравиов што возел порше у 1 сезона ако го рачунаме и ланскиот Ф4 го зариба два пати, работата е не било до поршето...
Во клубов изврзани се како гордиев јазол од управа тренери вработени и само си го покриваат своето незнаење...како тргнало идна сезона ќе се врати Индира o_O.
За госпоЏа Дибирова нема што да се каже се работи за класичен непотизам:bance:, доаѓа у најлош момент екипата е како риба на суво колку би имала време да нешто промени незнам.
Проблем би и бил нокаут мечот кој ако не се помине ќе ипадне да Индира за сите овие е Мурињо од пред 5-10 години.
Јас се надевам да биде случај како со Сале Ѓорџевиќ кој без никакво тренерско искуство стана селектор и му упали па со среќа госпоЏа Дибирова :)!!!

Сале Ѓорѓевќ водеше италијански екипи пред да биде селектор на Србија, што не е исто со оваа аматерка[DOUBLEPOST=1489151884][/DOUBLEPOST]Btw Тренерот на Будуќност со поскромен тим освои две Лиги на шампиони, а и го води тимот со години, овие у една сезона сменија три тренери

Абе до кај мене е нешто или не е синхронизирано видеото со аудиово на преносов?

Да не има некој/а информација зошто Дибирова не ја водеше екипава на турниров во Хрватска(не отпатувала со нив воопшто)?

Белобрадиот интериста

Да не има некој/а информација зошто Дибирова не ја водеше екипава на турниров во Хрватска(не отпатувала со нив воопшто)?

Белобрадиот интериста
Таа мало дете има, може болно е ама ипак не е тоа оправдување, зборам за ако е таа причината. Зошто не верувам да е спукана нешто со управата кога управата е... таа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom