Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
http://zrkvardar.com.mk/galerija/kako-se-snimashe-oficijalnata-fotosesija-05082015
Еве некоја слика од фотосесијата на ракометаркиве.
Инаку на сликиве гледам ги нема младите ракометарки освен голманката Петковска. Некој да има некаква информација за нив. Дали и натаму се дел од тимов или се префрлени можеби назад во вториот тим.

http://zrkvardar.com.mk/galerija/kako-se-snimashe-oficijalnata-fotosesija-05082015
Еве некоја слика од фотосесијата на ракометаркиве.
Инаку на сликиве гледам ги нема младите ракометарки освен голманката Петковска. Некој да има некаква информација за нив. Дали и натаму се дел од тимов или се префрлени можеби назад во вториот тим.
да не са на одмор оти сеа скоро си дојдеа од европското у Шпанија

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Ауу оваа човиц јака конкуренција и стана на цвиич во однос на лепота :)

Имаат и нови бројки некои.

Клика и Столе петица :D

Сестра ми ми кажа оти една девојка од нејзиниот клас ќе дојде кај вас во младинските редови. :D Еве @Толстој може да каже повеќе и на него му е школска. :D

Иначе има една девојка од Валандово и во младинските категории на Металург уште од лани. Таа се издвојуваше тука ептен, оваа што иде кај вас игра пикер, така од 3-4 пати што ја иам гледано снажна е, ги ставаше во џеб тие од спротивниот табор, ама играа и со помали девојчиња од нив. :D Не оти ќе стане одма нешто од неа, така да си се пофалиме. :D

Последно уредено:
Сестра ми ми кажа оти една девојка од нејзиниот клас ќе дојде кај вас во младинските редови. :D Еве @Толстој може да каже повеќе и на него му е школска. :D

Иначе има една девојка од Валандово и во младинските категории на Металург уште од лани. Таа се издвојуваше тука ептен, оваа што иде кај вас игра пикер, така од 3-4 пати што ја иам гледано снажна е, ги ставаше во џеб тие од спротивниот табор, ама играа и со помали девојчиња од нив. :D Не оти ќе стане одма нешто од неа, така да си се пофалиме. :D

неам појма, една вадан не беше на школо изгледа онај

Сега за сега, играва е подај и на Пенезиќ и таа ќе погоди :) Крилава исклучени, еве Дембеле даде гол таман пишав ама пак, премала вклученост. Јованка не ја ни рачунам веќе, сигурно утре има закажан ајвар.

Не знае Толјстој бе, не прати спорт он. Рокер е бега од часови и пуши цигари позади школо. Живее опасно.

Моменталната форма и игра е копи пејас на ланската само што ланската сезона беше дај и ја топката на леќиќ и се ќе реши ова година дај и ја топката на пенезиќ и се ќе реши како што кажав ова е моментално и треба да се поработи на нападот бидејќи има еден период од играта каде како и лани се набиваат во срдина и нападот заглавува, има уште пет недели до стартот на ЛШ најверојатно тоа ќе се среди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom