Џ
Џонтра Волта
Гостин
Пикер, Хајди Локе од Ѓер, норвежанка.Ti samo dezinformacii sires, koja e taa rakometarka ako znaes od kade doaaga sigurno znaes i sto pozicija igra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пикер, Хајди Локе од Ѓер, норвежанка.Ti samo dezinformacii sires, koja e taa rakometarka ako znaes od kade doaaga sigurno znaes i sto pozicija igra?
Potencijal samo za vo MAK ligata...Од каде ви е тоа дека Черноиваненко е 32 годишна? Не знам кој ве излажа ама таа е 25 годишна.
Инаку од тоа малку што ја гледав Костјукова дефинитивно покажа потенцијал и мислам дека требаше и повеќе шанса да добива.
само локе игра пикер во цела скандинавија???????????Пикер, Хајди Локе од Ѓер, норвежанка.
Loke ke igra uste 2 god vo Gyor!Пикер, Хајди Локе од Ѓер, норвежанка.
23Nemojte da ja sporeduvate Olga so Kostjukova, kolku god e "talentiranata" Kostjukova?
на 23 игра во лш,а олга на 18 игра во лш и руска репрезентација
Она е врвот.[/quot
другава е помалку позната за македонската јавност
Она е врвот.само локе игра пикер во цела скандинавија???????????
за жал друга е, ќе има наскоро информации за трансферот
на 23 игра во лш,а олга на 18 игра во лш и руска репрезентација[DOUBLEPOST=1402071111][/DOUBLEPOST]
Абе Радуловиќ на 19 прв пат фати топка во рака и растураше и со Кометал и надвор од негона 23 игра во лш,а олга на 18 игра во лш и руска репрезентација![]()
Ај ќе си играме сега.на 23 игра во лш,а олга на 18 игра во лш и руска репрезентација[DOUBLEPOST=1402071111][/DOUBLEPOST]
игра во друг клуб, на југот малце, репрезентативка е на една од скандинавските земји ама јуниорска .Ај ќе си играме сега.
Игра во скандинавија или потекнува од таму?![]()
Еее за кур ми е таква, 3та постава.игра во друг клуб, на југот малце, репрезентативка е на една од скандинавските земји ама јуниорска .
мало моргенLinn Blohm![]()