Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
3 и 4 мај :)

Штерјова на овие им влезе со бичкијата :D првиот шут, стандард, и го изблокираа, после се што фрли погоди. На Дембеле мајката и ја скрцаа, каков ќотек изеде второ полувреме (прво не играше) вечерва ако спие нормално ништо не ја пробива. Кликовац прво полувреме си беше на позицијата и си ги лакташе и тегнеше како што си прави. На Костјукова две и влегоа одеднаш, ја однесоа, Јока од таму станува од стол и се дере ЈЕЛ СТЕ ВИ НОРМАЛНИ??? а Инди и се врти и со раката и прави доста, не се пали ти, престани :pos: Лагзам ракомет како што рече џувејшн, второ полувреме се ротираа многу така да не се знаеше кој пие кој плаќа, баш и на @Клипче му реков нека ја стави и Лејно крило да ја пробаме, зошто да не. :ROFLMAO: Пино беше доминантна, со она нозене тие два чекора, таа еден и пред нив излегла, ама не ја сакаше шутот денес.
Мојата како бранеше? :P

Мојата како бранеше? :P
супер, одлична, го има рефлексот :) Саидова лом малце али не можеш да процениш зошто во второ беше хаос како што кажав, сите се изротираа, ко во одбојка :D

Пушев цигара на полувреме со Самсоненко, чао :cool:.
Во другите вести: добра утакмица, цело време си оддржувавме солидна разлика, јак цепелин, пцовки и совети од екипа кгн на место :X3:.

Пушев цигара на полувреме со Самсоненко, чао :cool:.
Во другите вести: добра утакмица, цело време си оддржувавме солидна разлика, јак цепелин, пцовки и совети од екипа кгн на место :X3:.

Znaes sto kola ima Sergej? :D

Денеска ептен лабава утакмица, на трибини беше мизерија и ние што бевме екипа ја праевме атмосферата,праевме притисок на судии и дававме совети на Индира кои рака на срце беа прифаќани и играчите беа заменувани експресно откако ќе побаравме замена.

Не се напињаа ракометаркиве и го оправдувам тоа, нека темпираат форма за ФФ и нека не ризикуваат да влагаат у дуели, денес за малце ќе ги исповредеа овие кобиливе од Загорје.

На трибини пошо не играа Суслина и Ѓокиќ jа вртеа шемата а у ложа Самсоненко кружеше тикети со упецаниот хендикеп на полувреме.

На крај отидовме да се сликаме со девојките и ги начекавме Јока и Андреа и беа ептен фини и без проблем се сликаа со нас. Царици се.
Следни ќе ги бркаме Суслина и Индира.

<3

Последно уредено:
hahaha taka nekako mu doagja :D drami coece :pos:[DOUBLEPOST=1397157977][/DOUBLEPOST]I taka @bebush ti vikam :) ti cigara si pusela so Sams ja kolata mu ja butkav, taka idat tie raboti, Ima Razlika :D Provereno :P
Фора ќе било браникот у рака да ти останел по некоја случајност

Dzabe trudot... :D ke smislam drugo nesto mora :D
Ќе си земеш книшка од ДПШНЕ и решен проблем :icon_mrgr:

Кога веќе почнавте со коли...Немања бе, види го тој исчекор од кола :icon_lol: опасен е, стара школа :icon_mrgr:

IMG_0563.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom