Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Добро игра детето, очекувам да ја предводи Македонската репрезентација. Само нека се посвети повеќе на ракомет одколку на други ствари, да не испадне како Елена вечно да грее клупа, од многу занесување.

Два пати шутна кон гол, има стравотен удар, али очигледно и многу страв бидејќи не е во прв тим, млада е и нормално е да ја тресе паника.
Значи очекувам да прерасне во ракометарка која ќе го води тимот. Млада е простено е и :)

Поздрави ја од Кајгана истражувачки тим :icon_mrgr:
Ако не се ослободи од стравот побрзо и не почне да игра најдобро што може што побрзо нема никој да ја чека да пркне, ќе отиде у неповрат тогаш.

Вардар е амбициозен тим и ако таа не се покаже ќе има девојки што ќе се покажат па она после ќе треба да се тепа за карти у м-блоковите пошо ќе нема ни на клупа да биде.

Има време али она си ја одлучува судбината.

Да бе, божем баш лезбејките пред неа и пред сите у екипа ќе се онадат.

И кај баш најдовте за мојава да извадите муабет дека е лезбејка, ете ви ги таму Хмирова, Бегоња и тие другите небитните.
Bitna e Tanja, omileni mi se so tvojava golmanka. :love:

Sent from my HTC One X using Tapatalk

На последниот меч со Будуќност во регионална лига им плесна 8 гола :D

Иако е можеби една од најперспективните млади ракометарки, сепак далеку е од некој потребен квалитет за да конкурира во ваков состав на Вардар. Може да го предводи вториот тим на Вардар, па да пробаат и они да влезат во некое Европско натпреварување :)
За жал и Штерјова си ги владее сите пороци, пуши ко Турчин уште од средно :)

И даде шанса Индира, верувам пак ќе и даде. Е тогаш треба да се покаже, а не како вчера живи да и ги фатат.

Онаа Аморин смрдлана што ја купивме и што избега како посрана од репрезентација игра за Ѓер нели?

Bitna e Tanja, omileni mi se so tvojava golmanka. :love:

Sent from my HTC One X using Tapatalk
У право си, не требаше да ја спомнам неа, ете ја Бегоња, Ѓокиќ и тие Зебиќ, Дмитровиќ. :icon_mrgr:

Едит: И немој ти многу многу околу мојата голманка!!!!!!1
acigar.gif

И даде шанса Индира, верувам пак ќе и даде. Е тогаш треба да се покаже, а не како вчера живи да и ги фатат.

Онаа Аморин смрдлана што ја купивме и што избега како посрана од репрезентација игра за Ѓер нели?
Едуарда да, Каролина или Ана или кое и да име го користи се омажи за Македонец :D

Да, и не само што игра таму, според мене им е една од најдобрите ракометарки (ако не и најголемата опасност за нас во евентуално финале). Каков шут вади, мрежи кине :)

Едуарда да, Каролина или Ана или кое и да име го користи се омажи за Македонец :D
Таа ја мразам уште кога ја купивме со Кометал. Дремеше ко коза некоја, ја пикнавме у репрезентација уште правилата на ракомет не ги знаеше тука ги учеше. И смрдлата кога ни беше најтешко нејќеше да игра за нас. Кликовац ногата да и ја скршиш!

И уште една имавме избеглица, црнчугана Охоланга кај се забоде таа?

Да, и не само што игра таму, според мене им е една од најдобрите ракометарки (ако не и најголемата опасност за нас во евентуално финале). Каков шут вади, мрежи кине :)
Ја гледав со Будуќност. Абе фаца искривена, таа ќе збесне против нас осеќам.

Ја гледав со Будуќност. Абе фаца искривена, таа ќе збесне против нас осеќам.
Охоланга не знам кај е еве и на Гугл дури барам и тој ко да заборавил кај е :ROFLMAO: Умрела од сида

Таа ја мразам уште кога ја купивме со Кометал. Дремеше ко коза некоја, ја пикнавме у репрезентација уште правилата на ракомет не ги знаеше тука ги учеше. И смрдлата кога ни беше најтешко нејќеше да игра за нас. Кликовац ногата да и ја скршиш!

И уште една имавме избеглица, црнчугана Охоланга кај се забоде таа?

У Франција е, со тежината на Анжела Платон, пред некое време начекав видео со неа.

едит: еве ја:

http://www.canal32.fr/assets/medias/videos/sport/sport_sujet/pad-alegra-ste-maure.webm

Охоланга не знам кај е еве и на Гугл дури барам и тој ко да заборавил кај е :ROFLMAO: Умрела од сида
Гугл у Конго неможе да ја пронајде. Крава. Сигурно вода носи на глава.

Кога сме кај тежина, вчера во сала ја видов Милева Велкова, као кит се напраила. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom