Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ја хејтавме зашто ребрата и ги искрши на Лекиќ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ми е како рагби играч, некако ко да ја мени сликата ракометна со однесуањето на теренЈа хејтаме зашо ради неа не стигнавме у финалеали маму и ибам стварно е добра
![]()
па како трет голман не би била лоша, или прва опција во вториот тим , а за пикер можат младеновска да ја зематСо Суслина и Лејно на голот не знам какво засилување би било тоа со Антиќ.![]()
е да, може оваа, читам пофални зборови иако ја немам пратено, само на име, не ги аресам скандинавскиве репрезентации, за Црна Гора сум во женски ракомет. Вреди ли за претендент за ЛШ? Плус да се сочува трендот на носење лепотици. Зборам за Драгана дека е најкомплетна и физички спремна, само да созрее.Мене ми е како рагби играч, некако ко да ја мени сликата ракометна со однесуањето на терен
Isabel Blanco ни фали нас како пивот![]()
Бланко мислам дека ни беше нерешлива енигма(ќе ги искористам речениците на коментаторите наши златние да, може оваа, читам пофални зборови иако ја немам пратено, само на име, не ги аресам скандинавскиве репрезентации, за Црна Гора сум во женски ракомет. Вреди ли за претендент за ЛШ? Плус да се сочува трендот на носење лепотици. Зборам за Драгана дека е најкомплетна и физички спремна, само да созрее.
@Џонтра Волта тренерот нивни ги тера да играат таква игра, кога една Неагу што е без колено и без рамо што се вика маваше и тепаше што остана за другите. А на Цвија толку и фали, детиште е уште и приглупа е, ќе и текне што направи по година дена негде
@rakomet нека ви каже што направила Монтенегро кога освои злато![]()
Баш прееска се мислев помеѓу Локе и Бланко ама на сликава гледаме колку може Локе против Цвија![]()
Локе![]()
Па баш заради тоа се имаат спукано со Лекиќ а цел свет многу добро знае која е и што е Андреа Лекиќ во српски ракомет и свињава да и се ``одмазди`` и ги изнесе белите дробови низ грб.кога освои злато, цвија се пикна во авионот со црногорките, славеше,се радуваше,солзи радосници.
пошто мехмедовиќ мајда се повреди во полуфиналето не можеше да оди со другата нога, и на прославата во Мораца, цвија ја крена на грб мајда и ја носеше низ цела сала и се радуваше со нив, славеше до 5 сабајле .
другиот ден во медиумите се појави слика со цвија и наслов-би го променила националниот тим ???
![]()
"Moja reprezentacija je Srbija i tako će uvek biti. Nikada zbog lične satisfakcije ne bih promenila reprezentaciju."Па баш заради тоа се имаат спукано со Лекиќ а цел свет многу добро знае која е и што е Андреа Лекиќ во српски ракомет и свињава да и се ``одмазди`` и ги изнесе белите дробови низ грб.![]()
А ЗА србија како се радуваше за второто место на СПА Цвијиќ си прослави ЕП со Црна Гора. Ко утре ден Србија да освои и Ѓокиќ која е Србинка од Аранѓеловац иако пензионирана да урла, да слави, да се дере на микрофон. Не иде тоа така ама како што кажав, зелена е се уште, нема мозок.