DracevoTheCity
Чиста Македонија !
После најновиот говор на премиерот очекувам седиштето на екипата да се префрли во Струга или Кичево

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ete go i startnoto levo krilo.. Samo mnogu igraci ispadnaa na levo krilo... I Pecevska i Rocha i Vinogradova...Sea za sea evropskiot kvalitet u Vardar: Lejno, Dembele, Fernandez, Radicevic, Nikolic, Lekic... Use lev i desen bek od kalibarot na gorenavedenive igraci i timot e spremen za final four.
Да Роча потпиша договор до крајот на оваа сезона, а со оглед на фактот што не прикажа којзнае што, очекувам да си иде...Виноградова ја нема со месеци, не знам до кај е, и остануваат Пецевска и Маневска, од кои оваа вторава може да ја префрлат во втората екипа...Али ајде, да почекаме да видиме![]()
Mnogu jako levo krilo kupija bravo,sega uste bekovi falat 2-3 jaki bek suteri i dovolno e,ja bi sakal na levda vidam nekoja od Penezic,Nadgornaja za germanija igra ili Srbinkata Damjanovic mislam bese,a na desen bek Bulatovic se znae,inaku gledam nekade ja pisale i Kmirova deka potpisala za Vardar a oficijalno na stranata na Vardaar nema nikade...
Se spekulira deka Barbosa potpisala za Vardar a i deka se obiduvaat da ja kupat i Bulatovic!
--- надополнето: 25 март 2013 во 16:12 ---
Se spekulira deka Barbosa potpisala za Vardar a i deka se obiduvaat da ja kupat i Bulatovic!
http://www.enational.ro/sport/merce...nat-cu-vardar-urmeaza-bulatovici-250011.html/A kade toa se spekulira?