- Член од
- 26 март 2011
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
5 pojacanja......tesko....U HNL-u ja ne vidim nikoga,a iz iznozemstva tesko je naci jeftina,a dobra rjesenja.Sve sto vredi je uzeo Dinamo.Alispahic,Brezovec,Palic......Bilo bi dobro da vratite Mate Bilica (ne igra previse u Sportingu,nije preskup,nije star,dokazani Hajdukovac,svemirski brod za HNL) i mozda neki dokazani stranac na ljevom boku.Ipak nakon odlaska Strinica to vam je sad najslabija pozicija,a u Hrvatskoj izbor nije bas nesto.Svi su losi kao ovaj Brucic.Inace steta sto niste uspjeli uzeti Alospahica,taj bi vam dobro dosao.I obavezno vratiti Lendrica iz posudbe.
Па дефинитивно најдобар играч на Хајдук во моментов.Брз е, има чувство за гол и предобро се движи.Тешко се чува,а знае да ја искористи секоја дупка во противничките одбрани.Смирен е доста во завршница и најголем дел од шансите ги користи.Сега друг проблем е што во Хајдук и нема веќе кој да му мести топки од како си отиде Ибричиќ,па во вториов дел послабо игра.Не е играч кој знае сам да си нарпави шанса.Нешто како Инзаги е дечково.Ништо посебно на прв поглед ни физички ни технички,а си трпа голови и е хорор за чување и доста снаодлив во 16 метри.Добар е тој Анте Вукушиќ, бил на листата на Челзи за трансфери ова лето, прочитав на Nogometni-magazin.com ?