Уште го памтам гостувањето кај Работнички од пред три годиниИ пази и пази и пази Вардар гази
Мерак ќе ми направи пак да одиме организирано да се вратат Combat 87![]()

Али се сменија некои работи од тогаш....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште го памтам гостувањето кај Работнички од пред три годиниИ пази и пази и пази Вардар гази
Мерак ќе ми направи пак да одиме организирано да се вратат Combat 87![]()
Интересно гостовање, штета имаше стакло тука и не спречија xD Оваа година убеден сум дека ќе почнеме да идеме не знам зашто...Уште го памтам гостувањето кај Работнички од пред три години
Али се сменија некои работи од тогаш....![]()
Не навиваме организирано кошарка.komiti ke dojdete protiv nas prvo kolo vo gradski park ?
Требале да ги додадат и младиве пошто и они имаат потпишано договори инаку едниот младинец доби понуда од МЗТ уште на почеток на летото али ги одби, остана верен на своите.Инаку сега го читав билтенот што е на страната на федерацијата и ги има досегашните играчи.
Комплетни договори со тимот имаат играчите :
Дарко Радуловиќ
Филип Кралевски
Ангел Тасевски
Александро Ѓорѓиоски
Војче Лефкоски
Андреј Билјановски
Владимир Петровски
Владимир Готиќ
Со некомплетен документација се пријавени:
Александар Штерјов
Александар Стефановски
Владимир Георгиевски
Дарко Костески
Александар Костадинов
Ипак значи за Филип Кралевски се работело. Доста искусен играч и добар играч од минатото.
И плеј ни е Ангел Тасевски
Екс играч на АМАК и Торус и носител на нивната игра.
Според Red Black и Мачка деновиве тренирал со вардар![]()
А знаеш дали игра на пријателскиве или само тренира?Пораз од Работнички со 80-76 во последната минута...
Не заостануваме многу од останатите. И Јане Петровски тренира со Вардар![]()
прочитај погоре..моментално нема навивачка група која навива за вардар у кошарка..Дел од комити навивале порано али па останатите си навиваме за тимовите што ни се блиску.Сепак ако се донесе одлука да се иде(што 99% нема шанси) би идел чисто ради групата.Најбојле на Saber прочитај го постот...Едно нешто уште не ми е јасно
Дали има КК Вардар навивачи?
прочитај погоре..моментално нема навивачка група која навива за вардар у кошарка..Дел од комити навивале порано али па останатите си навиваме за тимовите што ни се блиску.Сепак ако се донесе одлука да се иде(што 99% нема шанси) би идел чисто ради групата.Најбојле на Saber прочитај го постот...
Не ме држи за збор али од негде ми стигна муабет дека албанец бил газдата и као ради тоа било... а нели комити се и на РК Вардар не само на ФК Вардар па никому ништо ?? тоа ми мати памет малце![]()
Кој те излажал?Не ме држи за збор али од негде ми стигна муабет дека албанец бил газдата и као ради тоа било... а нели комити се и на РК Вардар не само на ФК Вардар па никому ништо ?? тоа ми мати памет малце![]()