Фан клуб:Вардар!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
И пази и пази и пази Вардар гази :D
Мерак ќе ми направи пак да одиме организирано да се вратат Combat 87 :vozbud:
Уште го памтам гостувањето кај Работнички од пред три години:icon_lol:
Али се сменија некои работи од тогаш....:)

Уште го памтам гостувањето кај Работнички од пред три години:icon_lol:
Али се сменија некои работи од тогаш....:)
Интересно гостовање, штета имаше стакло тука и не спречија xD Оваа година убеден сум дека ќе почнеме да идеме не знам зашто...

Инаку сега го читав билтенот што е на страната на федерацијата и ги има досегашните играчи.
Комплетни договори со тимот имаат играчите :
Дарко Радуловиќ
Филип Кралевски
Ангел Тасевски
Александро Ѓорѓиоски
Војче Лефкоски
Андреј Билјановски
Владимир Петровски
Владимир Готиќ

Со некомплетен документација се пријавени:
Александар Штерјов
Александар Стефановски
Владимир Георгиевски
Дарко Костески
Александар Костадинов

Ипак значи за Филип Кралевски се работело. Доста искусен играч и добар играч од минатото.
И плеј ни е Ангел Тасевски:vozbud:
Екс играч на АМАК и Торус и носител на нивната игра.
Според Red Black и Мачка деновиве тренирал со вардар :)

Цел распоред:
Работнички-Вардар
Вардар-Овче Поле
Фени-Вардар
Вардар-Торус
МЗТ-Вардар
Вардар-Лирија :D
АБА-Вардар
Вардар-Кожув
Куманово-Вардар

Реално подобри сме само од Овче Поле и Кожув, а со АБА би требало да водиме израмнета битка.
--- надополнето: Sep 26, 2011 6:12 PM ---
komiti ke dojdete protiv nas prvo kolo vo gradski park ?
Не навиваме организирано кошарка.
Ако најдам време јас ќе си дојдам да гледам, али тешко малку...

Инаку сега го читав билтенот што е на страната на федерацијата и ги има досегашните играчи.
Комплетни договори со тимот имаат играчите :
Дарко Радуловиќ
Филип Кралевски
Ангел Тасевски
Александро Ѓорѓиоски
Војче Лефкоски
Андреј Билјановски
Владимир Петровски
Владимир Готиќ

Со некомплетен документација се пријавени:
Александар Штерјов
Александар Стефановски
Владимир Георгиевски
Дарко Костески
Александар Костадинов

Ипак значи за Филип Кралевски се работело. Доста искусен играч и добар играч од минатото.
И плеј ни е Ангел Тасевски:vozbud:
Екс играч на АМАК и Торус и носител на нивната игра.
Според Red Black и Мачка деновиве тренирал со вардар :)
Требале да ги додадат и младиве пошто и они имаат потпишано договори инаку едниот младинец доби понуда од МЗТ уште на почеток на летото али ги одби, остана верен на своите. :)
За првиов болд, детево е 90 годиште екстра брз, левак али шутот катастрофа, а за вториов болд има многу за зборење али само ќе кажам дека пофорсирано дете од ова НЕМА. Едно време дури и праќаа снимки во Америка за во колеџ да игра дечкото. Исто така и "одби" да игра за репрезентација дека ќе имал мала минутажа.

Пораз од Работнички со 80-76 во последната минута...:)
Не заостануваме многу од останатите. И Јане Петровски тренира со Вардар :)

Пораз од Работнички со 80-76 во последната минута...:)
Не заостануваме многу од останатите. И Јане Петровски тренира со Вардар :)
А знаеш дали игра на пријателскиве или само тренира? :)

само тренира јас бев кога играа против работнички не играше јане петровски изгледа дека само тренира со вардар 2000..

Едно нешто уште не ми е јасно
Дали има КК Вардар навивачи?
прочитај погоре..моментално нема навивачка група која навива за вардар у кошарка..Дел од комити навивале порано али па останатите си навиваме за тимовите што ни се блиску.Сепак ако се донесе одлука да се иде(што 99% нема шанси) би идел чисто ради групата.Најбојле на Saber прочитај го постот...

прочитај погоре..моментално нема навивачка група која навива за вардар у кошарка..Дел од комити навивале порано али па останатите си навиваме за тимовите што ни се блиску.Сепак ако се донесе одлука да се иде(што 99% нема шанси) би идел чисто ради групата.Најбојле на Saber прочитај го постот...

Не ме држи за збор али од негде ми стигна муабет дека албанец бил газдата и као ради тоа било... а нели комити се и на РК Вардар не само на ФК Вардар па никому ништо ?? тоа ми мати памет малце o_O

Не ме држи за збор али од негде ми стигна муабет дека албанец бил газдата и као ради тоа било... а нели комити се и на РК Вардар не само на ФК Вардар па никому ништо ?? тоа ми мати памет малце o_O

ABe kakov Albanec gazda na Vardar koj te izlazal ziti se , na Lirija e albanec

Кој те излажал?:D
КК Вардар си е дел од спортското друштво Вардар, каков Албанец какви бакрачи...
Комбат 87 навивале како група порано (како подгрупа од Комити која навива на кошарка), а каква е ситуацијата сега ќе прочиташ во мојот пост што е на некоја преходна страна...

Инаку првенството старува во сабота. Вардар гостува кај најтрофејниот Работнички.
Мечот е од 18 часот. Најверојатно ќе присуствувам на мечов, а сигурен сум дека ќе има барем уште 50-тина симпатизери на Вардар. Сабајлето играме дерби во фудбал со Работнички, па ќе си имам двојна програма :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom