Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
6 август 2023
Брера Струмица - ФК Вардар.

Одлично отварање на сезоната. Секогаш е подобро прво коло на гости.
Подобро не можеше, и од гледна точка како противник за отварање на сезоната и за гостување.

Прва полусезона ни се погодија сите добри гостувања :cool:
1 коло во Струмица
3 коло во Охрид
5 коло во Струга
7 коло во Кавадарци
9 коло во Штип

Можеме да гостуваме секаде , трибината во Штип ваљда ке биде гоотва а се надевам и 3 коло Воска овој пат ке не пушти ...

Komiti on tour :)

На кој стадион ќе игра Вардар?

На кој стадион ќе игра Вардар?
Кога ќе биде достапен градски, на градски ќе игра. Се прават сериозни обиди со слога да биде на градски. Со силекс и ѓорче ќе се игра во Маџари.
Тревникот на стадионот е во катастрофална состојба, а во септември играме со Италија. Затоа силекс и ѓорче нема шанси да се играат на градски.
После репрезентација почнува комплетно реновирање на тревникот, кое оптимално би траело три недели. Ако завршат се како што треба, би требало со Гостивар да биде во Маџари, а веќе од Шкендија натаму да си се вратиме на Градски. Се разбира ништо од ова не е сигурно, може да каснат со обновата и практично да ни ја ебат цела полусезона. Се надевам еднаш во животот комуњарите ќе направат нешто во предвидените рокови и од шкендија натаму ќе играме редовно на нашиот стадион.

Пошто сега играат Вардар и Дубочица, налетав на ова... Е ваков стадион ни треба како во Лесковац

Пошто сега играат Вардар и Дубочица, налетав на ова... Е ваков стадион ни треба како во Лесковац

Требаат и 15 милиони евриќи
Автоматски споено мислење:

Туку мене ми боде очи нешто што не кошта милиони, кога ќе видам дел од фудбалерите на тренинг во reuch шорцеви.... Носени од времето на Вандеир и Захариевски... Жално за клуб како Вардар додека во соседството гледаш како помали клубови презентираат специјално дизајнирани дресови... За ова сум сигурен дека не е се до финансиите, туку дека нема луѓе што ќе го водат тој сектор како што треба, бар за сега.

Автоматски споено мислење:

Туку мене ми боде очи нешто што не кошта милиони, кога ќе видам дел од фудбалерите на тренинг во reuch шорцеви.... Носени од времето на Вандеир и Захариевски... Жално за клуб како Вардар додека во соседството гледаш како помали клубови презентираат специјално дизајнирани дресови... За ова сум сигурен дека не е се до финансиите, туку дека нема луѓе што ќе го водат тој сектор како што треба, бар за сега.
Маалски или бизнис екипи, шо играат на аматерски турнири си прават топ дресови. Се е до организација и желба.
Но, ајде нека се средат поважните работи.

Кај ја ставија со слога на 13.08 кога се е по одмори, мислам дека доларите 2000 души ќе се истурат на исток.Ќе биде интресно во секој случај.

Најави за засилувања во нападот има ли.Знам дека сме слаби финансиски ама на тимот му треба под итно напаѓач и добро крило.Конкуренцијата оваа сезона е голема нема слаби екипи и ќе биде стварно тешко.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom