Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Капитенот, капитенски! Се гледа дека многу е потресен од катастрофата во Копенхаген.
Прегледај го приврзокот 175270
Колку мразам вакви коментари.. а што треба ? ако не да тагува 40дена, да носи црно? Грнчаров до сега во тимот дава 110%, прав лидер и капитен. Се виде колку беше револтиран кога испаднавме од Копенхаген ако го гледаше моментот после последниот свиреж.. Многу пати до сега застанал во одбрана на својот тим( Против Шкендија во Тетово, против Шкупи итн) одлично ја предводи одбраната, и секогаш дава максимум.. а тоа што прави во неговиот живот си е негов приватна работа.

Капитенот е веќе 35 години,направи си добра кариера,така да нема шо да се замара.А ги чека утакмица со Фенер а он на одмор тоа не ми улева у глава дали па работат од понеделник до петок од 8 до 16 а викенди е слободен.Ипак управата е крива па ке кажам.За да биде нешто мора да се земе сериозно да се работе а не зима 1000 евра директорче у Вардар седне си на требините викенд погледа си фудбал отиде си дома,а имаме еден куп млади дечки со факултет и курсеви завршени за такви позиции,ама нели тие немат играно за Мачва Шабац и за Младост Царев двор немат искуство....

Капитенот, капитенски! Се гледа дека многу е потресен од катастрофата во Копенхаген.
Прегледај го приврзокот 175270
Глупости... Изгина Грне и со Малме и со Копенхаген, ако неќеме да признаеме тоа друго е. Се јаде и у лига и у се со "браќава" , коа го видов после Копенхаген (првата) како се радуваше не знаеше кај тера. Искочил после 3 дена, големото чудо шо напраил.

Знаев ќе има вакви коментари, може јас не се доискажав баш . Се слагам дека изигра максимално, тука немам збор, имам голема респект за Грне. Нормално не треба да носи црнина една година, али вакво понашање ме иритира, посебно кога доаѓа од капитен и после еден ваков болен пораз. Нека се пијанчи, нека се журка али ипак треба да е свесен дека не е баш момент за глумење лудило. Или пак ја можда ја сваќам елиминацијава пресериозно..

Фенербахче апсолутно во ништо не е подобар и поопасен клуб од Копенхаген. Нека не ве залажуваат имињата како Ван Перси, Шкртел, Валбуена, Ван дер Вил кои се отидени таму ради големите пари кои ги фрлаат Турците и се далеку од формата во која сме ги гледале во поквалитетни првенства. Ѕвездите кои играа во Трабзон кога ги елиминираше Работнички се добар пример за тоа. (Иако познавајќи си ја „среќата“ која ја имаме, не е исклучено и сите погоре набројани да се истурат против нас :)).
Мене највеќе ме плаши психолошкиот товар кој го носат сега после ваква елиминација и колку ќе успеат да се вратат од сето ова. Да не биде како 2003 година пак, кога болниот пораз од Спарта не кошташе и титула во првенство следната година иако бевме далеку поквалитетен клуб од Победа тоа време, што се покажа повторно во европските утакмици летото кога ние го елиминиравме Гент, а они се резилеа со Пјуник. Годинава ми е најмногу страв и за домашната титула, прв пат Шкендија влегува психички во предност во првенство, па згора на се и прво коло во Тетово.
Ако успеат да влезат во овој дуел како со Малме/Копенхаген, тогаш можеме да се надигруваме, без разлика што се фаворити. Ако можевме со Копенхаген, Работнички со Трабзон, Швеѓаните со Галатасарај, можеме и ние тука да направиме успех.

Против Фенер со овој состав:

Алексовски

Хоф - Грне - Новак - Глишиќ

Спировски - Велковски

Фелипе

Џигаури Балотели

Блажевски
Гачевски после двата кикса кои коштаа преку 6м.€ нека одмори и размисли што направи.

Против Фенер со овој состав:

Алексовски

Хоф - Грне - Новак - Глишиќ

Спировски - Велковски

Фелипе

Џигаури Балотели

Блажевски
Гачевски после двата кикса кои коштаа преку 6м.€ нека одмори и размисли што направи.
Друже, моментално најдобриот играч си го заборавил.

Аврамовски жив го нема во Олимпија,Бабунски исто грее клупа во Јапонија,Симоновски дава голови за Лахти во Финска и баш тип на напаѓач шо му треба на Вардар и да не го заборавам Зајков исто не е играл утакмица за Шалероа кој знае колку време.Овие играчи неверувам дека коштат многу,а можат да му помогнат на тимот многу,за наредни сезони.

Аврамовски жив го нема во Олимпија,Бабунски исто грее клупа во Јапонија,Симоновски дава голови за Лахти во Финска и баш тип на напаѓач шо му треба на Вардар и да не го заборавам Зајков исто не е играл утакмица за Шалероа кој знае колку време.Овие играчи неверувам дека коштат многу,а можат да му помогнат на тимот многу,за наредни сезони.
+ Za Simonovski i Zajkov, Babunski i Avramovski sakale nejkele ke zavrshat vo mkd liga.

За со Фенер нерверувам нешто да купат,а незнам дали нешто ке земат после за во лига за догодина да имат комплет тим.

Околку check in-от на Грнчаров во Kadmo Beach & Club Ohrid.
Пред 2 години исто така во Кадмо го сретнав Кире Маркоски на неколку дена пред двомечот од третото коло ЛЕ против турски Трабзон, па баш тој го реши дуелот на реваншот во продолженијата, претходно победија 1-0 во Скопје и беа со шанси слични како овие што се прогнозираат за Вардар против Фенер. :D

Значи не успеавме со Бате,Динамо,Стеауа,и кога конечно го поминавме тоа ебано коло итоа против Малме кој мислам дека е подобар од сите овие пак сите незадоволни,го победивме Копенхаген дома а никој не очекуваше.Мислам дека можеме и со Фенер,нема што да загубиме нека играат колку што можат и тоа е тоа се надевам на полн стадион и да ја одбраниме честа на Скопје многу момци кои поради х причини ги нема на стадион сигурен сум дека ќе бидат на запад на 17ти

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom