Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе Буба го оперирал коленото,се шпекулира одсуство од 3-6 месеци,па баш ме занима како ќе функционра ривалот наш за титула без најдобриот играч во првенството.

Neli mazena e ovaa?
Да бе ама си шврља :D Додека не беше мажена, живееше во НЛ и комшика и беше на една школска моја, со пола М2 продукција го извара овој што го зеде сега, сите знаеја само тој не :icon_lol:

Ја на Влатче или Попов типувам :D

Да бе ама си шврља :D Додека не беше мажена, живееше во НЛ и комшика и беше на една школска моја, со пола М2 продукција го извара овој што го зеде сега, сите знаеја само тој не :icon_lol:

Ја на Влатче или Попов типувам :D
Deka go pisuva kako decko a i pisuva pred nejzinata zgrada... ako ziveat na razlicni mesta jas ne znam so ocekuval tipacot :D

Глишич или Попов 1.15 коеф. Двојна шанса идам јас. И мене оваа ми беше прва љубов да и ебам курвата скапана.

Глишиќ влече повреди, а Попов ќе го суспендираат, ќе мора Влатко да и биде сега, може се пали на лев бек :pos: или Асани да се повлече назад, убаво викам јас :icon_mrgr:
Јас на Пачата типувам, затоа се повлече од репрезентација да и посвети повеќе време на саканата :D

Нема гол, нема гол што ќе правиме, дајте ни ја Елена...:cujte:

Штом само Еленчето изела шамари а не и швалерот,ондак е Попов 100% :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom