Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Се слагам со Фаранг, и јас мислам дека потешко ќе ни биде во Чаир. Чеченците без Хасани се просечен тим, Ибраими е испукана пушка, Радески не е во формата што беше кога играше во Металург, а и често клупа грее. Ќе останат Кировски и Жуниор, од тие ако се плашиме, треба да се утепаме. И башка одбраната им е за греота.

Абе и вие се дрогирате изгледа :D
Слога еден тим што има што да ти кажам :D
Шкендија да ги искористеше сите шанси можеше 0-15 да ги тепа на домашен терен.
Ниту една победа немаат во Чаир, играат како педерчиња затворено и само чекаат на контри. Нивната одбрана одигра маестрално пожртвувано на Градски, ама реално е дека таа утакмица требаше 10-2 да ја добиеме и да не беше мртовецот Попов кур мој што ќе земеа бод. Уште 50 пати да играме, нема да успеат бод да ни земат на Градски.
Мислам дека и нашиве се нафураа после нивната прослава во првото коло, има да отидат и да ги прегазат едно 0-4 :icon_mrgr:
За со Шкендија не бидете толку сигурни, ќе биде многу тешка утакмица.

Пак ќе има одложување за тренинг центарот,или Паја Патак е презафатен од сабајле со пуштање во употреба селски чешми?

Пак ќе има одложување за тренинг центарот,или Паја Патак е презафатен од сабајле со пуштање во употреба селски чешми?
Kako trgnale do nova godina dali ke go otvorat.
Ke prasam sleden datum i ke vi pisam, izlea vo posleden moment smenile odluka, zaso mene vo sredata mi go kazaa datumot,od vrabotenite vo kompleksot.

И Брдарот за малце ќе се повредеше, ќе требаше со Асани на десен бек да играме после :icon_mrgr:

Се опоравил бе мислам, ко да читав негде дека се вратил на тренинзи :D
11100153_10153683115955536_6302071443924335800_n-jpg.130521

Оваа цело време е на фитнес, спа во Русија :D Прашање на време беше кога ќе му се инсталира на некого :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom