Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ривалите од Чаир на бојкот не повикуваат ради забраната. :pos:
Ако сакаат може и еден заеднички марш да направиме. :D

Ривалите од Чаир на бојкот не повикуваат ради забраната. :pos:
Ако сакаат може и еден заеднички марш да направиме. :D
Кај беа за бајрам на баклава да не викнат, а не сеа за бојкот не викаат. :D

со кој се паднавте у баражот за фазата по групи на лига на шампиони?
ајде ајде ќе има добар фудбал на филип втори

мајка ми и сестра ми не се важи како одговор... љубоморни едни :kezec::kezec:

Да во право си со ова плаќаљњето, али мислам дека максимум на терен 5 странци може да се, повеќе не. А можеш да имаш во состав колку сакаш секако за регистрација со секој плус се згоелмува плаќаљњто како што кажа ти. Затоа и имаме малце проблем околу засилувањата. Според мене треба да се зголеми квотата за повеќе странци на 7-8, а и тоа правилото у21 да се укине, а да се воведе Втора лига да мора да има по минимум 5-6 играчи у21 у стартен состав, е така ќе ги очистиме селскиве клубови, кој немаат школа, немаат терени, и ќе дојдат до израз клубовите со традиција.
Ocigledno nekomu ne mu odgovara do izraz da dojdat klubovite so tradicija tuku nekoi gipsari,jabolkari i slicni

Гастарбајтер од Немачка коа ќе слета на аеродром,повеќе народ го чека него овие Романтиките.А за вакви провокатори што ставаат дупе кај што не им е место,мајка им и сестра им се секогаш опција за одговор.Ај пали сега...

Абе сеирџио, ти не знаеш каде е Градски, а сигурно не знаеш ни која е бојата на дресовите на Работнички, па сеа демек нешто не дупчиш. Оди плати еднаш карта у мкд лига, проследи некој натрпевар помогни му на клбуот со тоа што ќе ја палтиш и што ќе присуствуваш па збори дека си навивач.
Ти гарант ни утакмицата вчера не си ја гледал, ама како повеќето сте прочитале по порталиве и глумите навивачи преку ноќ за Работнички.

Не можам да ги разберам луѓево, Вардар да стигнеше до решавачки двомеч за влез во групи, јас ќе пукав од радост дали и ќе се пуштев на форумов, а и да се пуштев ќе напишев нешто за Вардар, кој пациент треба да си да пробуваш да провоцираш и да не заебаваш демек...Што демек криво ни е? Баш супер што ги поминаа, да не треба за Работнички да се нервирам...Одеднаш одма хардкор навивачи на Работнички станавте па уште нас ќе не заебавате, ај некој од клубовиве што имаат навивачи да си тераат мајтап, ама вакви некои :facepalm:

Викенд се спрема, дерби се ближи ајде Вардаре! :vozbud: И се на к***в Вардар е шампион :icon_mrgr:

Кажете сега уефа колку го репна Самсонајт пошто по медиумиве не пишува ништо? Истите грешки како предходниве 3 години, алкохол на сите страни околу стадион, влагање на терен, а морам да признаам и ние имавме солидна димнијада, корео, и парола :cool:

Мислам дека чекаат да помина утакмицава со Слога, зашто знаат дека колку-толку ќе има заинтересираност, па после ќе си ги пуштат картите...

Вардар е едиствена национална екипа за која секој Македонец навива. Но тоа во последниве 20 год на некој му сметаше и успеа го променија. Се јавија и други клубови кои беа форсирани само за сметка да му се наштетат на Вардар. И постигнаа успех во тоа но кривицата е само во прошлите управи во Вардар. Вардар го достигна дното кога испадна за втора лига. Сега пробува да ја поврати старата слава но некаку тешко му оди се уште многу лешинари има во свој двор.
Срце ме боли кога ќе видам клубови како Работнички со малку пари постигнуваат добри резултати. Но рака на срце мора да се признае луѓето што го раководат тој клуб работат домакински не се расфрлаат насекаде со пари секој потршен денар се склопува коцката.
Жалам но Вардар треба да учи од Работнички
По подолго време не сум видел Мак екипа да игра цела утакмица со скоро едно исто темпо од почеток до крај.Да се носи со противникот на кондиционен план.Прв пат да видам Мак екипа да направи тимски пресинг да ја натера одбраната на противникот да исфрли топка во паника. Кога почнуваа од гол аут секогаш целат да играат од позади ако е можно не препуштаат на случајност на долга топка од гол кик.Во рамка на нивните технички способности.

Управата на Вардар треба сите до еден да се исчистат не само тренерот- него и тие што го поставиле без ралика Самсонеко бил тој што донесол како Директор треба да се спротиставиш на ирационални потези, макар тоа би значело потпишувајне оставка затоа што секој неуспех ти оди на твој рекорд.
Ако споредиш игра на терен Работнички игра модерен симапатичен фудбал за гледајне за Мак прилилики во споредба со Вардар све на избацени топки и нафрлени без умисла план све е средено на случајност без никава цел.
Да се надеваме дека Седлоски ќе успее да го промени стилот на игра и менталитетот затоа што другиот стил бара повеќе трчајне со топка и без топка.
Во Вардар му треба нов менаѓмент овој не го бива.Најдобра инвестиција би била да ги донесат сите од управа од Раб во Вардар со овие пари кој Вардар ги има на располагајне би направиле чудо на балканот.

Нека почива во мир.

Инаку таа вечер баш од таму поминував, глетката беше грозна...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom