DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Ривалите од Чаир на бојкот не повикуваат ради забраната. 
Ако сакаат може и еден заеднички марш да направиме.

Ако сакаат може и еден заеднички марш да направиме.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај беа за бајрам на баклава да не викнат, а не сеа за бојкот не викаат.Ривалите од Чаир на бојкот не повикуваат ради забраната.
Ако сакаат може и еден заеднички марш да направиме.![]()
Ocigledno nekomu ne mu odgovara do izraz da dojdat klubovite so tradicija tuku nekoi gipsari,jabolkari i slicniДа во право си со ова плаќаљњето, али мислам дека максимум на терен 5 странци може да се, повеќе не. А можеш да имаш во состав колку сакаш секако за регистрација со секој плус се згоелмува плаќаљњто како што кажа ти. Затоа и имаме малце проблем околу засилувањата. Според мене треба да се зголеми квотата за повеќе странци на 7-8, а и тоа правилото у21 да се укине, а да се воведе Втора лига да мора да има по минимум 5-6 играчи у21 у стартен состав, е така ќе ги очистиме селскиве клубови, кој немаат школа, немаат терени, и ќе дојдат до израз клубовите со традиција.
Гастарбајтер од Немачка коа ќе слета на аеродром,повеќе народ го чека него овие Романтиките.А за вакви провокатори што ставаат дупе кај што не им е место,мајка им и сестра им се секогаш опција за одговор.Ај пали сега...со кој се паднавте у баражот за фазата по групи на лига на шампиони?
ајде ајде ќе има добар фудбал на филип втори
мајка ми и сестра ми не се важи како одговор... љубоморни едни
Абе сеирџио, ти не знаеш каде е Градски, а сигурно не знаеш ни која е бојата на дресовите на Работнички, па сеа демек нешто не дупчиш. Оди плати еднаш карта у мкд лига, проследи некој натрпевар помогни му на клбуот со тоа што ќе ја палтиш и што ќе присуствуваш па збори дека си навивач.со кој се паднавте у баражот за фазата по групи на лига на шампиони?
ајде ајде ќе има добар фудбал на филип втори
мајка ми и сестра ми не се важи како одговор... љубоморни едни
Ќе има инфорамција наскоро, Мај некаде ваљда ќе ги пуштат.Сезоната почна, сезонски карти нема...