Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Истиот состав како претходната само место Стојков игра Фичо. :tapp:

Неможе бе 3-5-2 НЕМОЖЕ! Каде со Влатче на лев бек, КАДЕ?
Нека си оди куртонот од клупа пошо неможам да го трпам веќе!

Што праат овие, се шљакаат ли баш тогаш засецкува.
Освен Пачовски, друг никој не си ја знае позицијата

Mislam deka formacijava e OK, ali na mesto Grozdanovki mora Popov da igra! Jbg maliov se gubi i nema stvarno kvalitet, popov defenzivno i od druga strana Hamburdzijan ofenzivno.

trojkava nazad mnogu me bendisuva denes !

Mislam deka formacijava e OK, ali na mesto Grozdanovki mora Popov da igra! Jbg maliov se gubi i nema stvarno kvalitet, popov defenzivno i od druga strana Hamburdzijan ofenzivno.

trojkava nazad mnogu me bendisuva denes !
Joker go cuvat Popov, ovie od Apoel sigurno ja sledele utakmicava pa sea ke se namamat samo od desno krilo ke si napagjaat :icon_mrgr:

bas i jas mislev na toa, a mozi i asani taku da go igra zs na edna utakmica go proba polednite minuti na taa pozicija :sneaky: zverka e Andereev, kojznae kakva corba ke im spremi :uzi:

Мивкиве ни суперкуп нема да освојат, а не тројна група, за двомечот со Апоел се откажав чим не носат шпиц и не го сменја Кемалот не ни имам надеж дека барем малце ќе ги испотиме, а не па да ги поминеме.

Апоел лагано си добива,и тоа по можност една петарда да ни спукат,би било одлично.
Ако куртоните се смилуваат да го сменат Кемал после потопот од апоел,којшто е неизбежен,на ред е следен маестро Седло,па он ќе експериментира минимум две сезони и еве ни .!. Европски Вардар.

Кога веќе играме 3-5-2 мислам дека лево Глишич најдобро решение ќе беше. Дечкото ем е добар во одбрана ем во напад. Ама тоа и не е толку проблем колку што нема кој да ја изнесе топката. Глигоров и Николов неможат да играат таму двајцата, нема многу креативност во нив. Боље да проба со Дашјан место Николов. Нападот со Фичо и Блажевски се трпи некако пошо играме со високи топки и Фичо е добар да ги спушта до Блажевски. Али како и да е, мислам дека петарда не ни бега во двомечот.

Мислам дека најголем проблем имаме при формиранјето игра и недоволен креативитет на средината. Напаѓачите баш и немаа некои шанси неискористени, едноставно толку се создадоа прилики и толку добиваа топки од позади, се форсираа долги топки од штоперите :facepalm: Ни треба 2-3 појачувања од калибар xavi i xabi alonso за во средина, таку сме најслаби нажалост. :sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom