Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Што сте запнале со Јове, не ни треба таков напаѓач, ни треба некое брзо црнче што ќе дава голчиња, Јове е добар али е неподвижен и не би можел да ги следи баш Стојков и Блажевски...
Ни треба некој како Оливеира на времето, или Вандаир, таква машина...
Баш тип на играч ко Јове одговара да игра покрај Стојков и Блажевски. Има добра контрола, техника, и плус убиствен е у шесанестникот пошо е корпулентен. Али што и да донесат не бисе бунел само да биде квалитетен. Дали Јове или некое бразилче мање битно.

Последно уредено:
s_66538_77_2011_1.jpg

23_18.jpg

Штета шо шизиков не заигра за нас, циркус ќе беше тоа за гледање. Според фацава ми делува ко поголема утка од Аљиво, Ѓешо, Бонафичио. Греота е да го ставам Огобона у група со претходно споменатите лешинари, ипак даде 1-2 гола, овие гревовиве се сопкаа од топка :D

23_18.jpg

Штета шо шизиков не заигра за нас, циркус ќе беше тоа за гледање. Според фацава ми делува ко поголема утка од Аљиво, Ѓешо, Бонафичио. Греота е да го ставам Огобона у група со претходно споменатите лешинари, ипак даде 1-2 гола, овие гревовиве се сопкаа од топка :D
Кој е овој?

Кој е овој?
Заревски. Дојде од Силекс, неколку тренинга, сфатил дека ќе има мала минутажа скоро и ич и барал ко позајмен играч од Вардар да се врати во Силекс. И од тогаш му се губи трагата.

23_18.jpg

Не заебавај братот АЉи беше најдобар асистент, плус он ни беше амајлијата. Ѓешо беше најјак, кога ја промаши чиста контра сам на сам со голманот само не ми текнува против кого. Колку време чекаше да влезе у шанса конечно посел 10 утакмици успеа да дојде до шанса гол да даде и ја промаши.

Не заебавај братот АЉи беше најдобар асистент, плус он ни беше амајлијата. Ѓешо беше најјак, кога ја промаши чиста контра сам на сам со голманот само не ми текнува против кого. Колку време чекаше да влезе у шанса конечно посел 10 утакмици успеа да дојде до шанса гол да даде и ја промаши.
хахаха ми текнува на Градски беше тоа кога од пола терен трчаше сам накај гол и си даде предолг фор и му ја скрати голамнот :D Од 11 Октомври ако добро памтам дојде, и од кај нас отиде мислам у Кожув и изгледа уште е таму, да му ебам иверицата.
Уште ми е нејасно како тренер со реноме во мак фудбалов како Илчо си дозволи да донесе мафијаш место фудбалер. На Аљи мислам :D

Ќе има пренос утре од 5 часот од утакмицата?

Кога ќе видиш само 5-6 клуба ни одговараат колку толку,за другиве сеуште сме боранија поготово со сер Андреев на клупа/кревет. :[

Па би требало да има веб стрим на оф. страна.Така правеа за зимски припреми.Но не е чудно и да заборават за разлика као шо праи Шкендија.

Па би требало да има веб стрим на оф. страна.Така правеа за зимски припреми.Но не е чудно и да заборават за разлика као шо праи Шкендија.
Па зимоска имаше и фотогалерии од секој тренинг како завршува, сеа само еден блед извештај и толку, боље еден ред текст, и 10тина слики и некое клипче одколку, вака една слика и 10 реда текст и готово завршиле работа известиле за тренингот. И со тоа којзнае што прават, само мењаваат де едни им одржуваат, па втори, трети како чоирапи ги мењаат тие луѓе.
И да си кажам желба за денес се надевам Стеауа или Бате Борисов ќе ни паднат, може и Селтик.

Еби се в'газ со Бате и со Селтик.
Треба нам нешто лакше. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom