Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Зашо ништо не се збори за заминувања, милион играчи имаме...[DOUBLEPOST=1434378137][/DOUBLEPOST]П.С. Официално, 150.000 евра за Даре, тригодишен договор.
Плата 50.000 евра по сезона.

Последно уредено:
150 илјади евра за откуп ?
Многу ефтина цена за него се извади! Ова е изненадување за мене. Помислив повисока цена ќе има за него.Но џабе цена го купиле.Одлично управата изреагирала со преговорите. :)

Веројатно ќе го шутнат Павловиќ...
Од сите позиции, голман најдоа да носат :cuc:

Што им стана денес бе :D Одлични трансфери се според мене Велковски, Николов, Гачевски и црногорецов штопер. Павловиќ и Кобетиќ се стари, непотребни, Пачовски полека е во години, Гачевски е сеуште млад и полека покрај Пачовски би се развивал. Црногорецот бил еден од најдобрите во првата нивна лига сезонава, млад е, кај нас може да се развие, Злате и Грне се во години веќе и они.. Се надевам само Велковски дека ќе го играат во средина не како штопер, многу повеќе може да покаже како задњи везни :) Уште евентуално нов шпиц, и тренер и тоа е тоа, мада многу позитивни вести некако дојдоа, сеа гарант следи нешто што ќе ја уништи атмосферата :ROFLMAO:

Црно - Црвено семејство објави дека барале полушпиц и шпиц у "европа".... да видиме што ќе искочи.
Според мене, да го договорат уште Радевски и еден шпиц што ќе ора и тоа е тоа. И нормално тренер.

Нелогично е да донесеш играчи па да бараш тренер....

A кога ке почнат да даваат метли, од кога ке го дознаат противникот :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Петров уште ли ке го чуваат, еден од двајцата Фичовци во нападот да се ослободат, Деспотовски се надевам не му продолжуваат договор, Темелков :facepalm:, Бојович, Кобетич , а за неухранетиот Најдоски ке го трпиме до крајот на договорот сигурно.

А што се деси со Ибричиќ, ќе го откупат или ќе го вратат назад у Турција.

Него има некои шпекулации низ српскиве весници за Милош Красиќ најверојатно Партизан испратил понуда за него а се збори и дека некој друг клуб од соседството е заинтересиран.

Црно - Црвено семејство објави дека барале полушпиц и шпиц у "европа".... да видиме што ќе искочи.
Според мене, да го договорат уште Радевски и еден шпиц што ќе ора и тоа е тоа. И нормално тренер.
Toa e тоа за што? македонска лига? ако целта им е мак лига да освојат само нека се засрамат...

Сите овие се желба на Седлоски!!

Јасно е тоа де, се зафркавав јас :) Кога веќе не носат тренер со искуство, нека биде барем Седлоски, ги знае играчите, има какво такво искуство како играч, највеќе настапи за репрезентација (не дека е некое достигнување), во секој случај подобра опција од изгубениот Андреев кој нит играчиве што ги носат ги знае, нит има некое искуство како тренер а има веќе начукано 60 и нешо години, нит јазик знае, ништо. Вака бар Седло нека се учи, кога нема друга опција..

Toa e тоа за што? македонска лига? ако целта им е мак лига да освојат само нека се засрамат...

А чекајте малку, зар овие трансфери се лоши ? Не сфаќам што мислите, преку ноќ да влеземе во ЛШ ? Динамо Загреб, Партизан, бугариве, екипи кои се поголеми имиња, кои годиниве уназад имаа далеку поголеми буџети од нас, мака мачат да изборат место во ЛШ, Вардар конечно тргна да се развива во тој правец и пак критикувате. Не е ова ракомет па да го купиш така лесно еден од најдобрите голмани на свет.

A ovaj crnogorecov ima nekoj informacii za nego, sho igrach e poshto gleam na transfermarkt 75 000 eu, vredi sho e dosta malce za 23 godisen igrach :O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom