Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кои мераци,незнам само кои се овде неспособните?!Демек Комити не присуствуваа ради неспособната управа на ФК Вардар или можеби управата на РК или ракометарите не заслужија да ги удостојат со нивното драгоцено присуство.Не бе другари,да не се лажеме,и вчера да беше прославата и утре или било кој термин да посакат и кое место пак ќе дојдеа едвај 50 души(респект до нив) овие другиве ќе чекаат евро утакмици.Многупати сум споменувал овде дека Комити незнаат више кај тераат,од навивачка група полека но сигурно стануваат циркузантска група,со неспособно и пасивно водство(далеку понеспособно од она на на ФК Вардар)Бараат маркетинг и анимирање од управата за фановите,а иронично ништо не превземаат за зголемување на своето членство и редовност на истото,со изговор "па покани ли да им праќаме"Па уште се радуваат на денешново фијаско,демек ова било пораз на управата.Не бе,ова е пораз пред се на Комити и нивната мизерија која трае цела сезона а сега само кулуминираше,а најголем пораз за ВАРДАР!
За тоа каква е ситуацијата во право си, ама каде се бе обичните навивачи, зашто мене како навивачи на Вардар вчера ама воопшто не ми се идеше на таа прослава, зашто ни на утакмици веќе не ми се иде, па не раководат Комити со Вардар па они да се криви.
А за ситуацијата за Комити доволен доказ се сликите од Запад на првенствениве утакмици.
Јеби га и јас се нервирам и се срамам од ова што се дешава и баш вчера гледав како прославија титула Партизан, а како кај нас.
Ти чим @Colt Willcox не отишол останал дома, јасно е се, ете преку профилот на ЖРК најавиа дека ќе имало големи промени баш да видиме какви промени ќе направат.
А да и како титули ќе славиме, а титули нема?[DOUBLEPOST=1432484430][/DOUBLEPOST]Од каде бе искочи овој Попов да биде капитен бе,10 утакмици нема изиграно за Вардар, а одма капитен при 10 деца на Вардар во составот овој го ставиле капитен.
Сељачки клуб го направија да им ебам се женско.

Последно уредено:
Моментално има снимка на собраниски од денешниот натпревар во Кратово

Комити титулата си ја прославивме на денешната утакмица во бројка во која сме во текот на целата година. За прославата да ми платеа превоз од дома немаше да отидам, толку да се нема сенс за некои работи, мораше нешто вакво да им се случи за да им дојде памет.
Која прослава ја закажуваат кога ФК Вардар сеуште го нема добиено трофејот?
За кој кур ќе одам да славам без трофеј?
Слават за ракомет, а РК Вардар сеуште не е шампион?! Замисли по некаква случајност Металург не тепа 9 разлика и да испадне дека сме славеле трофеј кој не сме го освоиле?
Или демек славиме титула од купот?

Закажуваат прослава од денес за утре, без никакви најави, притоа прославата ја ставаат не на денот кога има ракомет (Вардар-Зомимак), не на денот кога има фудбал (СИлекс-Вардар), туку во сосема трет ден. Толку глупи луѓе, да ги барале не можеле да ги најдат.
Ракометот го ставаат во петок во 14 часот. И после публика да има?
Што ги коштало да ја стават во сабота? Што ги коштало во поразумен термин да биде?
Место да направат прослава по враќањето од Кратово или да почекаат да освоиме ракомет и на денот да направат заедничка прослава со сите трофеи, они прават потези налик на второодделенци.

Единствено ми е криво што вакви неписмењаци го водат Вардар, без никакво чувство за работа, затоа и се празни трибините. Се надевам дека фијаското ќе им ги отвори очите, ама познавајќи ги, не очекувам промени.

Иначе какви голови примивме денес. Кобетиќ дрвесимо.
Прво промаши цел фудбал и лесно Силекс поведе, па откако ја свртивме си прими автогол откако беше лошо поставен. И претходно ќе примеше гол од далеку поради лоша поставеност. Прво полувреме беше очобол, второто беше доста интересно. Асани беше најрасположен за игра кај нас, а шанса покрај него во стартните 11 добија и младите Серафимовски, Стојановски и Петковски. По примениот гол бевме далеку подобри, искористивме две шанси преку Грозданоски кој убаво погоди со глава и преку Филип Ивановски кој ни донесе водство, но потоа Деспотовски си постигна автогол за конечни 2-2.
Пола трибина не знаеа како завршила утакмицата, пошто кога падна првиот гол се распали димнијада, ќе се угушевме, прст пред око не се гледаше :D
Навивање одлично, завршено со прослава со играчите и кревање на трофејот. Симболично, Турчин беше првиот кој го подигна трофејот.

11329844_1451519388491854_8982820528641998835_n.jpg

Последно уредено:
честито титула и последна нека ви е :D
се зезам, успех во европа и чистење на сељачката управа и политиката од клубот, само така и вие среќни и македонскиот фудбал во глобала.

Не верувам дека би се вратил тука, посебно ако има понуда и од Апоел, дечкото може уште да печали убава пара во странство, а очигледно тоа му е и приоритет во кариерата.

Утре од 16 на терените на ФФМ кадетите го играат финалето на купот со Работнички.

После топката што ја промаши против Словачка, не благодарам :D

Тогаш беше вон натпреварувачка форма.
Види го сеа капитен одма им стана на Лирс. :icon_mrgr:

Тричко би бил одлично засилување реално, и Радески ако успеат да го земат ќе имаме опасна напаѓачка тројка со Радески - Тричко - Блажевски иако никој од нив не е класичен шпиц :D Мојсов што знам, би бил веројатно добро засилување и он, секако мора еден штопер да се земе, Грне ај поконстантен е ама Танески еве доста беше повреден и по несигурен ми е, Бојовиќ е веќе стар, а Најдоски се надевам ќе лета.

Поминаа два дена нема никакво инфо кој си оди. Според мене треба да си одат: Павливќ/Кобетиќ, Бојовиќ, Дино Најдоски, Филип Стојановски, Деспотовски, Љамчевски, Петров, Филип Петковски. На друг не ми текнува сеа, ама сигурно има уште некој кандидат.
А трансфер желби од нашаава лига имам само две десен бек резерва за Хамбурумијан да се земе Криситјан Тошевски од Тетекс, и нормално Марјан Радески и исто не е лошо да се врати Столе Стојчевски за 4та резерва супер е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom