Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Јасно е дека немаме добар тим, ниту добар тренер кој во Штип изнесе состав во кој имаше еден класичен центарфор... Но денеска разбрав уште едно а тоа е, дека македонците сами на себе се најголеми непријатели.. Да се радуваш на тоа што бренд како ФК Вардар испадна а на негово место ќе играат албанците, кој на Филип Втори ќе го плукаат нашето име, нашата држава и нација, заслужуваме само најлошо со ваков менталитет. Ви ќе лапате паре за нерешено али ќе немате на што да ги трошите, затоа што државата си ја продадовте~!
Секој чест на Комити кој беа едниствена светла точка цела сезона и кој во огромен број допатуваа во Штип! МОРА ПОД ИТНО ДА СЕ НАПРАВИ ЧИСТКА ВО ТИМОТ И ВО УПРАВАТА НЕКОЈ ТРЕБА ДА ПРЕЗЕ ОДГОВОРНОСТ ЗА КАТАСТРОФАТА НА ВАРДАР ОВА СЕЗОНА!

Neka ne glumirat, ccc ni 10 den ne im davale Shkendija na Bregalnica da znaete sigurno od mene go imate, tepate utre.

Sent from my iPhone using Tapatalk

И сега кој мести во Македонија? 0-0 па 4-0 :pos: Штипјани играа и славеа реми кое не им треба ко да освоиле ЛШ. Иднава година пак иста приказна ќе биде, Вардар мора да е шампион се не местат бла бла бла. Комлексот ВАРДАР на сите ви и е ист[DOUBLEPOST=1400426180][/DOUBLEPOST]
Не заслужија да идат у европа, ама неможам да ги разберам бе овие од Штип, да се ситиш што македонски тим нема да отиде, да навиваш за албански...не им требаа бодовите, и играа како да им е финале, ќе умреа ако треба на терен само Вардар да не искочи во европа...

Епа лапнаа премија од Албанците де, парите од уефа што треба да ги земат шипците ќе идат во штип

Не заслужија да идат у европа, ама неможам да ги разберам бе овие од Штип, да се ситиш што македонски тим нема да отиде, да навиваш за албански...не им требаа бодовите, и играа како да им е финале, ќе умреа ако треба на терен само Вардар да не искочи во европа...
A што требаше да им пуштат ако не им требало? До кога со тие муабети? Затоа ние немаме фудбал од такви муабети пуштете вас не ви треба за ние да идеме у Европа. Е па затоа сите имаат фудбал а ние немаме. Никој не ви е крив ни Брегалница, ни Шкендија...Од вас зависеше вие не тепавте и тоа е тоа. Самите сте си криви. Патем јас да сум на местото на Самсоненко и давам по еден ручек на луѓево пошто играчи да ги наречеш овие е навреда за вистинските играчи и би им рекол: Фала ви за ништо, сите по дома од утре до еден. Ваков Вардар од коа знам за мене што гледам од дете Мак Фудбал немам видено. Беда.

A што требаше да им пуштат ако не им требало? До кога со тие муабети? Затоа ние немаме фудбал од такви муабети пуштете вас не ви треба за ние да идеме у Европа. Е па затоа сите имаат фудбал а ние немаме. Никој не ви е крив ни Брегалница, ни Шкендија...Од вас зависеше вие не тепавте и тоа е тоа. Самите сте си криви. Патем јас да сум на местото на Самсоненко и давам по еден ручек на луѓево пошто играчи да ги наречеш овие е навреда за вистинските играчи и би им рекол: Фала ви за ништо, сите по дома од утре до еден. Ваков Вардар од коа знам за мене што гледам од дете Мак Фудбал немам видено. Беда.

Кај прочита дека некој барал да ни пуштат?

Ало бе, никој не побарал да им пуштат, играчите не заслужуваат ни во Интертото куп квалификации да играат, не бегајте од поентата.

Никој не кажа за тоа што не ни ја пуштиле само не разбирам како можеш да се радуваш на тоа што некој што ја навредува нашата држава,татковина, нација .. ќе игра место ФК Вардар? Ти се радуваш што Шкендија ќе игра Европа, јас повеќе би се радувал Брегалница да играше!!!

Кај прочита дека некој барал да ни пуштат?
@ВардарскиМКД вика криви биле Брегалница што играле како да е Финале а не им требале бодовите...у кратки црти разочаран е што штипјаниве не стоеле на терен за Вардар да победи и да иде у Европа. Како да се разбере поинаку посто?! Ако грешам нека ме исправи.

Не заслужија да идат у европа, ама неможам да ги разберам бе овие од Штип, да се ситиш што македонски тим нема да отиде, да навиваш за шиiптарски...не им требаа бодовите, и играа како да им е финале, ќе умреа ако треба на терен само Вардар да не искочи во европа...

Во право си за првиот дел во кој што ги критикуваш курвите на брачата ама за ова болдираново никако не си во право.Без разлика на тоа дали им требаат бодовите или не должност на сите спортисти е да одат на секој натпревар на победа.Никој друг не може да биде крив што дресот на Вардар го носат пички смрдливи освен самите тие пички смрдливи.Вардар не зависеше од никој и се што требаше да направи е да ги победи ретардираните штипјани ама очигледно е дека овие играчи што го носат дресот на Вардар се поретардирани од нив.Ако Самсоненко сака стварно да направи тим што наредната сезона ќе биде прв конкурент за титула уште утре ќе треба СИТЕ играчи да ги избрка и да донесе нови играчи кои што ќе ја знаат тежината на дресот на Вардар.

Никој не им брани да играат како сакаат. 2 повредени играчи, лежење на терен секој 2 минути, тепачка на пет мин пред крај и плус непуштање на комити со најавено гостување е премногу за да се каже дека биле фер или дека не им значело.
Животот не е фер пријателе. Требаше да стиснат му*а и да ги згазат денес Брегалница. Ама играчиве се со женски полови органи на нив. Искрено ме нервираат играчи што не почитуваат дрес на клуб и не се борат безразлика што не сум за Вардар ме изнервираа квази играчиве ЕПТЕН. Јас се чудам како не ја анализирате вашата неигра, и непочитување на момците кои се печат на сонце за клубот, изгубија цел ден денес за да си играат к*р играчиве со нив а ги анализирате штипјаниве што се радувале да ве зае*ат. Порано сте знаеле да бидете далеку далеку пожестоки. Никакви реакции немаше на крај од навивачиве кон играчите. Тоа ме зачуди повеќе од резултатот.

Тоа е тоа, со играта на полусезона штета ќе беше Шкендија да не игра Европа, штета што баш ние бевме тие што отпаднаа од трката.
Со моменталниот тренер и играчи толку е, особено со тренеров.
Не дека лигава беше којзнае каква и дека другиве нешто повеќе одиграа, ама ние единствена акција полусезонава ни беше "НАФРЛАЈ ОД СИТЕ СТРАНИ И МОЛИ СЕ ТОПКАТА ДА ДОЈДЕ ДО ИВАНОВСКИ...".
Па и тоа пречката ја скршивме, не сакаше да влезе топкава.
Овие гризеа како финале на ЛШ да играат, а куртоните Штипски на секој гол на Шкендија скокаа како Брегалница да станала шампион. Од што се глупите самите не сфаќаат колку мизерни испаѓаат. Ќе дојде ден за мегдан, ќе молат за спас од лига. А Фаланга нареден пат веројатно и без тие знамиња ќе остане, да не се чудат после зошто сме тепале Македонци ;)

Темелков како ја утна таа топка човече :tapp:
Неколку пати топкава до статива минуваше, дури и без игра креиравме шанси и заслуживме победа.

Гледајќи го составот подобро што не играме Европа, од друга страна МНОГУ ЛОШО што ќе ни падне коефициентот за Европа за во иднина.
Од сегашниве играчи освен Павловиќ за голман, другиве НИЕДЕН не сакам да видам во Вардар повеќе.
Камен до камен, на камено камен...
Само помладиве може да се задржат, Асани и Ацевски, другото шут карта ОДМА!

На трибини денес бевме во огромен број, али сонцево не утепа човече уште ми се врти :facepalm:
Бевме сигурно над 400 луѓе. Дојдовме со 22-ки, во секој автобус имаше над 60 луе, во нашиот над 80 :pos:
Пред стадион со коли уште 100 души чекаа кога дојдовме. Беа дојдени од Радовиш, Велес, Неготино...
КОга влегувавме инциденти со обична публика, а беше и откорната оградата. Избегаа пичките провокаторски, после фрлија една димна од позади трибина. Најпичкарското... Не знам кај ќе бегаат кога ќе дојдат кај нас, ова сигурно не им го заборавам!

Skapanici fudbalerive, nema sto da komentiram dovolno e samoto ova sto ne sme u evropa. Posle grozdanovski ke kazue sramota nemalo narod pa za niv i toa sto sme nie mn im e.

U stip ne gi svakam lugjevo kako se raduvaa pa za sto se raduvate anti vardar li? ili nekoj da vadi znaminja u evropa i da ja jaca albanskata kauza na gradski. Ama toa e Stip kako grad ti e pro bugarski nikogas Makedonski. Gospod da gi kazni

Толку им сече паметот бе, затоа не ја бидува државава пошто пола држава има IQ -50...

Не беше нешто сериозно...
Од Штипјани некој фрли стаклено шише и се распрсна од вратата по што му ја изгребаа раката на еден наш член кој беше преврзан. После тоа сите флаши од кај нас полетаа кон Штипјани, а падна и по некој бокс. Вратата беше урната по што сите влеговме на трибина.
Кога влеговме, некој од Штипјани фрли димна од позади трибина која заврши преку наша трибина...[DOUBLEPOST=1400441999][/DOUBLEPOST]
Порано сте знаеле да бидете далеку далеку пожестоки. Никакви реакции немаше на крај од навивачиве кон играчите. Тоа ме зачуди повеќе од резултатот.
Им се скандираше неколку пати ИГРАТЕ КО ПИЧКИ, имаше и играјте педери али ајде рековме уште толку да не им правиме притисок.
После утакмица целиот револт беше насочен исклучиво кон нив, се испокачија луѓе да влезат во терен за да се соочат со играчите кои избегаа одма кон соблекувалните, ама реагираше полицијата и тоа е тоа...
Али сепак според мене толку им е квалитетот, не може да им се замери кога едноставно не ги бива
Пример во сезоната на Трифун бепе друга работата, стварно имавме добро скрпен тим, а играа како педери 15 кола немаа победа. Сега ниту имаа тим, ни ништо...

Skapanici fudbalerive, nema sto da komentiram dovolno e samoto ova sto ne sme u evropa. Posle grozdanovski ke kazue sramota nemalo narod pa za niv i toa sto sme nie mn im e.

U stip ne gi svakam lugjevo kako se raduvaa pa za sto se raduvate anti vardar li? ili nekoj da vadi znaminja u evropa i da ja jaca albanskata kauza na gradski. Ama toa e Stip kako grad ti e pro bugarski nikogas Makedonski. Gospod da gi kazni
Tи бе гледаш што си пишал? До кога бе ние Македонци ќе се јадеме меѓу нас...до кога? Од бедна фудбалска утакмица и од реакција на 100 неписмени сељачишта у Штип што отишле Анти Вардар и се радувале што нема да играте у Европа од каде тој заклучок? Нешто си слушнал не си дослушнал тресеш глупости од рукав. Дај преспиј една партија олади малце.Дај ми доказ каде е Штип пробугарски град и не бил никогаш македонски? Тоа е цела работа од ситници формираш мислење што се базира на НИШТО.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom