Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
2-0 :vozbud: да ги напуниме до врв да им вратиме за тоа лани што не тепаа таму педерски

Адемовиќ најдобар стрелец стана. Има 5 гола досега ако не се лажам :icon_mrgr:
Еден против Брегалница, два против Гостивар, еден против Шкендија и еден денеска :D

Добро е се приближивме до врвот. Следно коло гостуваме кај Пелистер кој во моментов е прв. Ако тепаме во Битола веројатно ќе избиеме на врвот :noze:
ГОре-доле како играме, не сме лоши на табелата. Да земеме вопредвид дека досега сите дербиња ги имавме на гости, кај Металург, Турново и Шкендија. Друго е кога ќе ни дојдат истите кај нас. Пелистер од друга страна сите дербиња ги имаше на домашен. Е сега ќе видиме Брегалница до кај ќе може да тера и секако Турново и Металург.
Ептен неизвесна лигава годинава. И Шкендија кад-тад ќе фати залет, уште толку поинтересно ќе биде.

Сајбер најди ми го постот кај што кажав дека Адемовиќ ќе го бидее :cool:

Денес он и Стојков изиграа перфектно. Стојков, секоја утакмица се подобар и подобар, а и може да се кажее оваа сезона наш најдобар играч.
Си дава голови секоја утакмица, си си ебава како сака (y)
И Влатче е се подобар и подобар, и плуќата почна да го пушта веќе, секоја утакмица накачува по 10 минути повеќе трчање, и повеќе борба :icon_lol:

Релиќ веќе очи да не му видам у прв состав. Мики денес влезе у второ на негова позиција, и е Мичка за него!

Само не знам што ќе се прави со одбрантата. Еден ебан Напредок, на кој везен играч им е Тони Велјановски (проклета да е таа екипа на која играта зависи од Тони, ејј од Тони кобилата) лесно влага у наш шеснаесетник.
Шта речи?

Абе Вајс што ти требаше тоа хорсањето :(

Сајбер најди ми го постот кај што кажав дека Адемовиќ ќе го бидее :cool:

Денес он и Стојков изиграа перфектно. Стојков, секоја утакмица се подобар и подобар, а и може да се кажее оваа сезона наш најдобар играч.
Си дава голови секоја утакмица, си си ебава како сака (y)
И Влатче е се подобар и подобар, и плуќата почна да го пушта веќе, секоја утакмица накачува по 10 минути повеќе трчање, и повеќе борба :icon_lol:

Релиќ веќе очи да не му видам у прв состав. Мики денес влезе у второ на негова позиција, и е Мичка за него!

Само не знам што ќе се прави со одбрантата. Еден ебан Напредок, на кој везен играч им е Тони Велјановски (проклета да е таа екипа на која играта зависи од Тони, ејј од Тони кобилата) лесно влага у наш шеснаесетник.
Шта речи?

Абе Вајс што ти требаше тоа хорсањето :(

Па фала богу во јануари му завршува договорот сака да се шитне

Једино Адемовиќ ако не опри таму малце од малце, ми се допадна денес како изигра :D Шпиц играше, висок, цврст у дуел, има да ора у средина, ако игра у средина. Мене ми изгледа дека е тип на играч како Маневски, тој стил е :D само што сечениов е цврст, не е битолско педерче :icon_lol:
Јас мислам дека ќе го биде (y)

Адемовиќ не е физички спремен, нема направено припреми, ќе го биде, не се разочарувај :D

Ви кажав јас дека Адемовиќ нема да го биде :D

Не треба и не смее, кривицата да се префрла само на него, ниту па на Боби. Капацитетот е толку, затоа нека се средат џукелине од управа, нека реагираат на време во врска со засилувањата.

п.с. Главата на Боби се крчка на 1ипол :cautious:

Ви кажав дека Адемовиќ ќе го биде :cool: :D

А ова зелчево мало што играло денес, е наша школа. Природна позиција му е лев бек, што значи за во иднина имаме на кој да се потрпреме ;)
Уште Илчо кога беше тренер, го гледав на пријателска во Ѓорче, и маме му ебам сечено, ги откорна :D

А што имаш ти против Адемовиќ, па цело време гледаш да го изругаш? :icon_lol:

А моментално располагаме со еден напаѓач, ако може Адемовиќ да се нареече такво нешто. Мене на Ѓешо ме потсеќа, таков висок, торко, клапчо :icon_lol:

Го нема Адемовиќ, нема победа, факт! :icon_lol:

кажав дека Адемовиќ ќе го бидее :cool:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

tumblr_m415n6ldHk1rv7jozo1_500.jpg

Ќе го биде, нема да го биде :pos::pos::pos::pos::pos:

Замисли да се регистрира на форумов, ќе си помисли дека е поголема легенда од Панчев :pos:

Ти си блесав, како не те мрзеше да копаш :D

Ама види преовладуваат мислењата дека ќе го биде :D Шо значи ќе го биде :D
Олл јеее :cool:
--- надополнето: 30 септември 2013 во 05:07 ---
Па фала богу во јануари му завршува договорот сака да се шитне

и на Хорхе му завршува договорот во Јануари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom