Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе сфати Боби дека мора да игра Оса,или Темелков кога ќе се врати после повредата.Затоа немавме доминантна игра.

И дај нека ги смени тоа тренерките веќе,и тоа кошаркарските патики,ги излижа од носење.Нека се пицне малце,костумче,капут нешто ау,нека учи малце од кумот.:D

Оса да игра место Стјепановиќ, а Стјепановиќ место Стојаковиќ/Маневски на таа позиција, многу подобро би било.

Оса да игра место Стјепановиќ, а Стјепановиќ место Стојаковиќ/Маневски на таа позиција, многу подобро би било.
Е вака би можело.:)

Јове денеска беше одличен, сите дуели ги доби со противниците, неколку одлични пасови во празно за крилата а и покажа кондициски одлично дека е подготвен. У 90та минута се растрча по терен ко почеток на утакмицата да беше :pos:
Стојаковиќ добро држи топка, само мора порано да се ослободува од неа, премногу ја пимпла.... И мора да се промени нешто, цело време една те иста игра.... Апла сме прочитани. Среќа што битолчаниве имаа кондиција за 60мин само.... И многу ме нервира променливата игра на Пеџа, денеска нигде го немаше. Ко изгубен беше, имаше една убава шанса кога можеше да ја шутне од 10тина метри, овој проба со пета да ја врати назад :facepalm:

Јове и Стојакович денеска најдоминантни на терено .. Заслужена победа на Вардар

Мене па Јове,многу многу не ме аресхваше денес.:icon_mrgr:Подвижен е,борбен e,ама на моменти изведува,некои пети удара,у тешки трансови паѓа.На моменти ми делува несериозно.

А шансата на Гаго кога ја промаши :pos:Со Ѓешо се јадат за најголем промашај.:D

Мене па Јове,многу многу не ме аресхваше денес.:icon_mrgr:Подвижен е,борбен e,ама на моменти изведува,некои пети удара,у тешки трансови паѓа.На моменти ми делува несериозно.

А шансата на Гаго кога ја промаши :pos:Со Ѓешо се јадат за најголем промашај.:D

Ѓешо :pos: Kakva legenda nek si ibe :D

salke.jpg

Se pravi tamu, iskopano e, ima vreme ...
Нека не глумат лудило тогаш,нека кажат ќе иде споро работата и готово.

Нека го завршат што побрзо,играчине наши секој ден се мрцварат до Ѓорче,за да тренираат на тоа ливадата.

Нека не глумат лудило тогаш,нека кажат ќе иде споро работата и готово.

Нека го завршат што побрзо,играчине наши секој ден се мрцварат до Ѓорче,за да тренираат на тоа ливадата.
Ne ocekuvaj ti godinava ova da bide tek od 2013 negde...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom