Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Од ова сликаа гледам 25-30 ( бројка ) , повеќе ми личаат на обични навивачи - семкари :)
Имало околу 40-тина души и воглавно се терале заебанции на цел меч. Меч со не толку големо значење, во работен ден во 13 часот, на друг крај од Македонијава.
Вие ни за првенствен не можете толку да се соберете, па камоли за куп меч.
Не си ја барај бељата во темава, и не отварај глупави муабети.
get lost :cautious:

Имало околу 40-тина души и воглавно се терале заебанции на цел меч. Меч со не толку големо значење, во работен ден во 13 часот, на друг крај од Македонијава.
Вие ни за првенствен не можете толку да се соберете, па камоли за куп меч.
Не си ја барај бељата во темава, и не отварај глупави муабети.
get lost кече :cautious:

Другите во 11 сабајле на другиот крај на македонија отиднаа ... и со поголема бројка , а во темата мак.фудбалско првенство за бројката се дискутираше 2-3 страници..

п.с. не се нервиај одма , бидејќи не беше провокација , и нема смисла одма да вратиш со нешто ;)

Ете го експертот, фалат уште сметководителот и оној на секој пост што пишува POZZ
Па овој е тој истиот, redblackarmy ака Пирок хулиганс. Се јави експертот од групата што секој меч безразлика дали е куп или првенство па дури и пријателска, одат по 10 000 луѓе на гостување. Како ме нервира кога ќе се појави некој грев и ќе коментира кај што не му е местото. Ние си кажавме како вило реално, не глумиме лудило. Они да беа, ќе речеа 200 души биле (иако на слика гледаме дека има 10 пати помалку) и дека навиквањето било неверојатно а на снимките го слушаме играчите како си зборуваат меѓу себе.
Во Македонијава освен нас нема група која редовно оди на гостувања, па камоли група која оди и на гостувања од купот...
Купот е секогаш запоставен заради термините во кои се игра, и особено заради тоа што како натпреварување е на многу слабо ниво и квалитет. Једино финалето е секогаш меч кој има посебен шарм, особено ако Вардар е во него :icon_lol:
--- надополнето: Nov 9, 2011 6:37 PM ---
Другите во 11 сабајле на другиот крај на македонија отиднаа ... и со поголема бројка , а во темата мак.фудбалско првенство за бројката се дискутираше 2-3 страници..

п.с. не се нервиај одма , бидејќи не беше провокација , и нема смисла одма да вратиш со нешто ;)
Провокација е, зошто знаеш дека не си прав.
Се збореше, затоа што ти пиша дека сте биле бројка од 100 души, а ние си ја кажуваме реалноста. Не правиш слепи при здрави очи да го ебам....
И не споредувај клуп меч сред недела, и првенствен за викенд ;)
Несакав тогаш да ти реплицирам за раното одигрување на мечот, али ние кога сме оделе во подалечни градови како Битола а мечевите биле од 12 часот, сме се собирале во исто време па сме биле по 4-5 автобуси ;)
Ти кажав и тогаш, ме изненадивте што одивтовте таму. За навивањето на тој меч нема многу да коментирам, си кажаа тие што биле на стадион.

Провокација е, зошто знаеш дека не си прав.
Се збореше, затоа што ти пиша дека сте биле бројка од 100 души, а ние си ја кажуваме реалноста. Не правиш слепи при здрави очи да го ебам....
И не споредувај клуп меч сред недела, и првенствен за викенд ;)
Несакав тогаш да ти реплицирам за раното одигрување на мечот, али ние кога сме оделе во подалечни градови како Битола а мечевите биле од 12 часот, сме се собирале во исто време па сме биле по 4-5 автобуси ;)
Ти кажав и тогаш, ме изненадивте што одивтовте таму. За навивањето на тој меч нема многу да коментирам, си кажаа тие што биле на стадион.

Ај кажи со аргументи да видам .. Со Работинчки колку публика имаше ? не комити , туку вкупно ?

Ај кажи со аргументи да видам .. Со Работинчки колку публика имаше ? не комити , туку вкупно ?
:eek:
Што збориш ти бре?
Неможам да се поврзам со твојов муабет очигледно.
Ти зборам дека ти конкретно не убедуваше дека во Струмица сте биле 100 луѓе, и затопа се разви дискусија. А беше прекорен и од твоите ;)

:eek:
Што збориш ти бре?
Неможам да се поврзам со твојов муабет очигледно.
Ти зборам дека ти конкретно не убедуваше дека во Струмица сте биле 100 луѓе, и затопа се разви дискусија. А беше прекорен и од твоите ;)

Добро , тоа е во ред,! а зошто ме цитираше кога не ми даде одговор за двете прашања ?? А не знаеш што да кажеш , само на памет збориш .. ајде беее ЧентоХулиганс хаахха

Добро , тоа е во ред,! а зошто ме цитираше кога не ми даде одговор за двете прашања ?? А не знаеш што да кажеш , само на памет збориш .. ајде беее ЧентоХулиганс хаахха
Што да ти одсговорам момак?
Јас ти правам муабет на темата, ти ме прашуваш колку луѓе имало на Вардар-Работнички :tapp:
Имаше уште толку луѓе ваљда (колку што бевме ние)...

Што да ти одсговорам момак?
Јас ти правам муабет на темата, ти ме прашуваш колку луѓе имало на Вардар-Работнички :tapp:
Имаше уште толку луѓе ваљда (колку што бевме ние)...

Разбирав се !!! Голем поздрав имаш од мене :tapp:

Од ова сликаа гледам 25-30 ( бројка ) , повеќе ми личаат на обични навивачи - семкари :)
Какви семкари бе ало,факт е дека 90 посто беа под 18 што е нормално бидејки поголемиве се зафатени со работни обврски али битно колку толку отидовме! Оваа сезона немаме меч каде немаме отидено,тоа мал доказ ли ти е дека сме број ЕДЕН !

Ако мислиш за гостувањата во Битола, повелеле
http://www.youtube.com/watch?v=aNjDzkSiTpQ&feature=related
и .
Првата беше од 13 часот мислам, вторава од 12 и 30. Бевме 6 или 7 автобуси ;)
Првата од 17 часот http://www.mackolik.com/Mac/274730/Pelister-Vardar

Ова на 16.11.2008 е во 14 часот http://www.mackolik.com/Mac/240674/Pelister-Vardar
:)

Преместена беше за порано првата (онаа од вториот клип). За таа од првиот клип реков не сум сигурен али од 17 часот сигурно не била. Изворов ти е....
За таа од вториот клип уште во 6 и 30 излегов од дома, на железничка бев уште во 7 и 15 ;)

Дај бе стварно неможам веќе да ги читам, како тролаат после секоја утакмица на Вардар...Комита Ултрас, те молам испобанувај ги сите што серат у темава, а не се фанови на Вардар. Џабе само ја трујат !!! :mad:
Одјебете бе шошони, ОДЈЕБЕТЕ !!!

Прашањава и репликиве му се... Човек да не разбере што прашува, кога, како, со кого:pos:

Фали уште сам да си го стави во анус и да сврши од радост, ебате недокваканиот лилипутанец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom