Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
највеќе ми е криво што не се договорија со бајо нашиве

Педери ко него не ни требаат !!

Зашто бе ќе мора да имате и еден играч кој ќе ви биде претставник у жолта штампа :D
Минатата сезона беше Пенде сеа он отиде у Тетекс па мора некој да го замени :D

Зашто бе ќе мора да имате и еден играч кој ќе ви биде претставник у жолта штампа :D
Минатата сезона беше Пенде сеа он отиде у Тетекс па мора некој да го замени :D
Еве го бе Гроздановски :D У секој можен магазин го има :D А играчи ко Пеев, Калц и остала багра не ни требаат од јасни причини :)
--- надополнето: Jul 17, 2011 9:29 AM ---
282045_204520886262966_174041079310947_484665_2157576_n.jpg

Игор Стојакович
--- надополнето: Jul 17, 2011 10:32 AM ---
Денеска и ОФИЦИЈАЛНО Филип Ивановски потпишал....
--- надополнето: Jul 17, 2011 11:29 AM ---
Еве уште едно засилување, а тоа е Никола Карчев кој од денеска официјално е во Вардар. Уште Урдинов и Васоски да дојдат :D

Да да сеа ми текна,се збунив и јас,loyal fans имаше на север,и добро навиваа се секавам,знам дека имаше и руси таму на крајот на јужна,имаше и инциденти,каде што русите го јадеа стапот на големо.
--- надополнето: Jul 16, 2011 10:57 AM ---
Ах колку ми е криво за Ивче,бомба од играч е ... зборев со него пред малце,ми кажа дека овие денови ке потпише со Работнички,ми кажа уште нешто,не ОСТАНУВАМ ДА ИГРАМ ЗА СЕМКИ И СОНЧОГЛЕД,сака пари детето да си обезбеди живот,и во право е... иначе му посакувам среќа во иднина,беше еден од најдобрите играчи на на Вардар во кризниов период,тој е иднината на македонскиот фудбал.
pa 500 evra ako se semki i soncogled nekoj za tie pari raboti 2 meseca so saka on 3000 evra epa neka ide u rabotnicki neka gi trosi so sreka parite ,znaci kolku glupi se nasive igraci use 20 god ke si obezbeduvale zivot cccc

Ете колку го сакал Вардар.Па ти за семки и сончоглед си отиде од Вардар бе мали.Нека ти е со среќа и да не те видам во Вардар никогаш.Само пари им се вртат во глава,нема повеќе играчи со љубов кон клубот(или се многу ретки и не се забележуваат во последно време) Во секој случај голем талент си,ако не и најголем.
--- надополнето: Jul 17, 2011 12:12 PM ---
Џабе се радувате на Гроздановски кога вие со Настевски изгубивте каде каде повеќе од Работнички.

Може и во право си,времето ќе покаже...

Па дете на Македонија ЃП е, така да кога би бирал помеѓу вас и Работнички би ги одбрал парите (во случајов Работнички). Грозданоски ви е супер засилување, че гини на терен, а такви играчи се најпотребни.

Ете колку го сакал Вардар.Па ти за семки и сончоглед си отиде од Вардар бе мали.Нека ти е со среќа и да не те видам во Вардар никогаш.Само пари им се вртат во глава,нема повеќе играчи со љубов кон клубот(или се многу ретки и не се забележуваат во последно време) Во секој случај голем талент си,ако не и најголем.
--- надополнето: Jul 17, 2011 12:12 PM ---

Може и во право си,времето ќе покаже...

Друже .. кој ти игре од љубов на денешно време во оваа беспарица која владее,посебно во нашава држава? Секој гледа да зема 1 денар повеќе да има за подобар живот,така да овој гест негов е нормален и би го сторил секој. ;)

Ви текнува на 17 јули 2004 ? :D На кој му текнува му текнува, друг нека праша што било тогаш. Нека ни е за многу години и уште долго да го славиме :) 7 години се во прашање :)

порано се играше од љубов ама нема веќе изумре тоа време сега све е за пари парите го вртат светот

Ви текнува на 17 јули 2004 ? :D На кој му текнува му текнува, друг нека праша што било тогаш. Нека ни е за многу години и уште долго да го славиме :) 7 години се во прашање :)
Мене ми текнува, зашто присуствував таму.
СК-ГЕ нека се множат годините и со среќа нека е.

Доколку дојде и Васовски гранитна одбрана ќе имаме. Карчев,Васовски,Бојовиќ,Бошковски...
Нека пројде некој ако може :D

Поранешниот репрезентативец Филип Ивановски се враќа на домашната сцена и ќе игра за Вардар во новото првенство. На Златибор каде што Вардар е на подготовки верноста со „ црвено-црните“ ја продолжи и Александар Пандовски. Двајцата потпишаа на по една година. Неофицијално во Вардар пристигнал и Никола Карчев, а претходно работата ја завршија и повратникот Петров, Бразилецот Лико, Србинот Стојаковиќ, Нигериецот Оса и домашните Петров, Илиевски, Аргировски, Бошковски, Штерјов, Туневски, Мицков, Захов и Велјановски.

Поранешниот репрезентативец Филип Ивановски се враќа на домашната сцена и ќе игра за Вардар во новото првенство. На Златибор каде што Вардар е на подготовки верноста со „ црвено-црните“ ја продолжи и Александар Пандовски. Двајцата потпишаа на по една година. Неофицијално во Вардар пристигнал и Никола Карчев, а претходно работата ја завршија и повратникот Петров, Бразилецот Лико, Србинот Стојаковиќ, Нигериецот Оса и домашните Петров, Илиевски, Аргировски, Бошковски, Штерјов, Туневски, Мицков, Захов и Велјановски.

Mi se svigja timcevo sto e sklopeno sega apetite mi se TITULA se nadevam Vasovski bi dosol i Urdinov za da bidam spokoen i da ja ckam titulata :D
--- надополнето: Jul 17, 2011 9:55 PM ---
I edno kup finale po moznost so Skendi da bide :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom