Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Аеее овој со КОМИТИ ЧЕНТО маицата, на клипчето го знам.. XDD

честито победа, btw..

Кај шо бев јас имаше 2-3 јаки комитки:wub:
Поздрав4е до нив:back:

AУууу ненормално беше
Денов ке го памтам зошо беше најбоље навиванје и најдобра утакмица
Кога заврна аууу
ИГра магично магично ....
Дојдов пред пола cаат жива вода 90 мин на запад оcтанав и феноменално беше
И да врне и да вее cекој комита ке пее напред Вардар напред Вардар напред Вардар ти cи шампион :)
Позз до Војводи добра бројка беа
Тетово - Cкопје

Јако јако тие што останавме на Запад до крај накиснавме и тоа многу ама битно победа на Вардар битно добра игра а и одлично навивање од 2те групи посебно од нас Комитите :back:
Играаа магичноооо магичноооооооо....
Тетово-Скопје:vozbud:

Браво за денешниот натпревар, одличен беше, браво за победата на Вардар, честитки и за Комити и за Војводи.

Еве неколку слики од мене од денешниот натпревар имаше супер атмосфера и заедничко навијање и чејфот ми се направи кога се пееше за македонија :helou:

34yy5w2.jpg

2el49ld.jpg

2weidz8.jpg

1zlvwnc.jpg

2zf8rp0.jpg

339p1kz.jpg

2podudd.jpg

fmoxti.jpg

fmoxti.jpg

15dov4j.jpg

2ufuijo.jpg

mw87wp.jpg

Честито победа вардарци. Атмосфера на ниво, друго нема што да се каже!
ВОЈВОДИ И КОМИТИ ЗАСЕКОГАШ ЗАЕДНО!!!

А посебно беше јако првите 10 мин од второто полувреме кога пеевмо цел стадион заедно:vozbud::nesum:

Свака част за атмосверата... БРАВО КОМИТИ, БРАВО ВОЈВОДИ... КОМИТИ И ВОЈВОДИ ЗАСЕКОГАШ ЗАЕДНО !!!

n.gif
Комити + Вардар = 10 +

Фантастично издание на фудбалерите на Вардар,истото важи и за најдобрата мак. тифо група "КОМИТИ"...Се на се,чиста 10-ка би била најреална оцена за денешното издание...Кореографија,парола,стробови,бројка 450-500,атмосфера од добра-подобра,навивање константно 90 минути,дожд пороен,олуја,отворено небо...а "КОМИТИ" сеуште на трибина и пеат,гласно,моќно,од срце и од душа...Кој не би играл и кој не би оставил срце на терен за публика како оваа што денес беше на западна трибина ??? Единствени губитници денес,само тие што не најдоа време да присуствуваат на утакмицата и да дадат свој придонес во и онака неверојатната атмосфера ... Не застануваме тука,ова е само почеток на сезоната во која што повторно ќе докажеме кои сме,и дека со право го носиме епитетот најдобра навивачка група во Македонија...ЕДЕН Е ВАРДАР,НАЈДОБРИ СЕ КОМИТИ-СКОПЈЕ !!!

:ojea::ojea::ojea::ojea::ojea::ojea:
Pozdrav i od mene do niv (tie sto bea so sobrani maicki:))
BTW i vojvodki imase nekolku:)
Aj pozdrav i do niv!!!!!!!!:helou:

Токму тие со пирсови на папок добри беа :back:
војводки имаше повеќе него комитки :nesum:
поздрав до сите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom