Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Отиде и оваа сезона у пропаст, но тоа е тоа кога навијачи се мешат во водење на клубот и добро е што вардар не испадна од лигава зашто тоа ќе беше голем срам за така голем клуб. Но мое мислење е дека вардар никогаш нема да с еоправи баш поради тие интереси на навијачи и други лица кои сакаат да одлучуваат за клубот и нормално да лапаат пари како членови на управен одбор. се додека не биде само еден газда кој ќе одлучува со клубот како што е тоа аврамович во челзи вардар ќе биде на ова дерече што е денес и ќе нема д аигра во европа додека од биша југославија сит еклубови газат напред и играат најмалку во куп уефа п огрупи.

Отиде и оваа сезона у пропаст, но тоа е тоа кога навијачи се мешат во водење на клубот и добро е што вардар не испадна од лигава зашто тоа ќе беше голем срам за така голем клуб. Но мое мислење е дека вардар никогаш нема да с еоправи баш поради тие интереси на навијачи и други лица кои сакаат да одлучуваат за клубот и нормално да лапаат пари како членови на управен одбор. се додека не биде само еден газда кој ќе одлучува со клубот како што е тоа аврамович во челзи вардар ќе биде на ова дерече што е денес и ќе нема д аигра во европа додека од биша југославија сит еклубови газат напред и играат најмалку во куп уефа п огрупи.

Пошо се гледа дека појма немаш што се случува во Вардар, а најмалку па јас ќе ти објаснувам, ќе те прашам само едно прашање.

Кај беа таквите како тебе критичари, кои цел ден седат дома пред компјутер и јадат гомна за Вардар, кога на Вардар му беше најтешко, кога истите тие навивачи кои што сега ги критикувате го вадеа клубот од гомна, свикуваа Иницијативни одбори, викаа на помош легенди за да се спаси клубот, бараа спонзори...

Ти додека си седел дома и се гледал Барса, Ливерпул, Интер, Баерн...они биле со нивниот клуб. Така да, ако немаш попаметна работа ќе те молам да не ја упропастуваш темата и да не даваш критики за нешто што не си во право

Пошо се гледа дека појма немаш што се случува во Вардар, а најмалку па јас ќе ти објаснувам, ќе те прашам само едно прашање.

Кај беа таквите како тебе критичари, кои цел ден седат дома пред компјутер и јадат гомна за Вардар, кога на Вардар му беше најтешко, кога истите тие навивачи кои што сега ги критикувате го вадеа клубот од гомна, свикуваа Иницијативни одбори, викаа на помош легенди за да се спаси клубот, бараа спонзори...

Ти додека си седел дома и се гледал Барса, Ливерпул, Интер, Баерн...они биле со нивниот клуб. Така да, ако немаш попаметна работа ќе те молам да не ја упропастуваш темата и да не даваш критики за нешто што не си во право

Имам право јас да критикувам зашто су мвистински вардарец кој оди да гледа уткамица на стадион а не како денешниве навијачи ког аима гол шанса не се возбудуваат ниту да дадат аплауз. само пејат некои песни а не гледаат ни уткамици ни ништо.

тие што свикуваа иницијативен одбор го доведоа вардар до ова дереџе зашто пред тоа вардар ак оне можеше да стане шампион барем играше редовно во уефа. сега оваа е втора година по ред кога вардар како голем клуб ќе го нема на евро сцената па по тоа се гледа ко је во право а кој не е.

некој подетално знае нешто за инцидентот што се случило,зошто на радио кажаја дека имало прекин од 5-10 минути поради неред на навијачите.

некој подетално знае нешто за инцидентот што се случило,зошто на радио кажаја дека имало прекин од 5-10 минути поради неред на навијачите.

Да имаше и тоа беше војна со седишта.Одалеченост 5 метра беа меѓу нив и се маваат со столчиња и тоа пуштаат слика глеаш столчиња летаат на сите страни.И што се шупаци овие од а2 уште ми пушта најдобри шанси.Па мани тоа овие се тепат ми пушта најдобр шанси.И после тоа ги избркаа Комитите од стадион а за после дали се вратија не можев да ја догледам утакмицата.И на крај кога се рашчисти се ја невидов столче да не фали.Од кај ги иксопаа не ми е јасно седиштата.

Се вратија Комити од Куманово?Имало големи инциденти ко шо ми кажаа:duel:

ај некој што бил во куманово нека каже што било како било.

UAPSENI SE 15 DUSI OD KOMITI OD STRANA NA POLICIJATA MAME IM EBAM DZNDARSKO

зш да не пишуваат??:uvo:

Е читаат,ама не се бега од судбата:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

Да не пишувајте што се случило...кој бил таму знае кој не јбг...ACAB читаат кој сака нешо подетално има ПП...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom