Имаме добра екипа, само што играчите немаат доволно тренинзи тоа е најголемиот проблем... Тоа педерчето пластично што побрзо да си оди од Вардар, а тој лоповот српски да е исто така што подалеку од Вардар, зашто со нив црно ни се пишува. Не дека вака ќе цвета Вардар, но неможам да го замислам Вардар под водство на дечкото на мајмунот Хари...
Може некој да ми каже какво познавање за фудбалот има Жикица!? Јас знам дека пред 5-6 години рапер беше и наеднаш стана тренер
Искрено мене преку ку*ов ми е од Трифунци, педерчиња, српски лопови и орцекамчевски подебувања, редно е Вардар да биде во раце на некој што го сака самиот клуб и што ќе вложува во него, а не да краде, па и коа се краде се краде по малку, а не од топки до чешми се да се испокраде... Скептик бев кога Трифун го презема Вардар и очигледно бев во право, човекот е прелаком за пари, а за Вардар го боли цревценцето.
Убеден сум дека овој тим на Вардар наскоро ќе го покаже својот потенцијал, ќе почне да игра добро, да остварува добри резултати и очекувам победа против Работнички во недела!!!
:helou: