Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Само Стартев никој друг, за мене Ѓоре е недоквакан трењер а Бабунски не знам што тренерска кариера имал мислам дека нема искуство за да биде тренер на Вардар а Вардар е клуб не е курс за тренери.

бабунски е првиот тренер од македонија со про лиценца за тренер, а досега искуство има само како селектор на репрезентацијата на македонија

Само Стартев никој друг, за мене Ѓоре е недоквакан трењер а Бабунски не знам што тренерска кариера имал мислам дека нема искуство за да биде тренер на Вардар а Вардар е клуб не е курс за тренери.
ѓоре недоквакан???ѓоре е огромен професионалец и меѓу најдобрите тренери од македонија.пристрасен си за стратев во твоите коментари,верувај не е поквалитетен од останативе што ги спомена за да ги омаловажуваш ѓоре и бабунски!

А за Горачинов има ли некој да каже нешто? Ја мислам дека него ќе го одберат...

А за Горачинов има ли некој да каже нешто? Ја мислам дека него ќе го одберат...

беше пред неколку години тренер на вардар и колку што се сеќавам (не сум 100% сигурен) и тогаш го замени цапар. катастрофа резултати имаше и не се задржа ни еден месец на клупата на вардар

Abe jas znaev deka Pancev ke stane profiter go zabole za Vardar..si gleda biznis covekot da gi smesti rodninite prijatelite na mesta da go ispokradat Vardar a za celo vreme navivacite i igracite patat

ВАРДАР победи во тетово против шкендија со 1-0, стрелец на голот е дуле савиќ

одличен играч е савич само да не направат и со него грешка како што направија со многу играчи!

Процедурално: Само уште еден пост да прочитам со расни навреди!!! и дефинитивно ќе летаат банови за опомена!!! Поздрав и продолжете со темата!

ВАРДАР победи во тетово против шкендија со 1-0, стрелец на голот е дуле савиќ

ШАМПИОНИ!!! ШАМПИОНИ!!!

Само нека продолжат така! Ветуваат првите два натпревари:)

Еден навијач на Шкендија у сред утакмица, влезе на терен и го нападне голманот на вардар...бесе соборен од полицијата

Vaka taka skrpivme 6 boda

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom