- Член од
- 23 април 2022
- Мислења
- 840
- Поени од реакции
- 3.800
Нема во ниту една фаза од квалификации за ЛШ "гревови" Се се тоа (по) силни и (по) професионално водени екипи, шампиони на своите земји.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Трим Љум се фатени политички секако, ама Шкендија не е. Не е дека им бегаме 20 бода. Два меѓусебни дуели имаме до крај, а они после играњето во Европа ќе бидат многу пофокусирани на првенството.
Тука се уште неколку незгодни екипи што се' би дале да ни скинат бодови.
Ние без Мато сме 2 класи послаба екипа и богами треба да стравуваме ако не планираат да носат нови играчи.
Koi se ovie nezgodni timovi?Трим Љум се фатени политички секако, ама Шкендија не е. Не е дека им бегаме 20 бода. Два меѓусебни дуели имаме до крај, а они после играњето во Европа ќе бидат многу пофокусирани на првенството.
Тука се уште неколку незгодни екипи што се' би дале да ни скинат бодови.
Ние без Мато сме 2 класи послаба екипа и богами треба да стравуваме ако не планираат да носат нови играчи.
Edino Sileks ne igra za vas, i eventualno Gjorce i Pelister ama tie se dupka, drugite nezgodni znaes protiv kogo bi dale sveАбе вие може да негирате или не, ама горе-доле Вардар не доби скоро ич подарени бодови од противничките екипи. Оние две екипи за кои највеќе ќе кажев дека играат за нас (Струга и Брера), ни скинаа 4 бода. Веројатно Брера ни ја даде во Струмица, а подарок веројатно добивме и од Арсими на гости.Koi se ovie nezgodni timovi?Edino Sileks ne igra za vas, i eventualno Gjorce i Pelister ama tie se dupka, drugite nezgodni znaes protiv kogo bi dale sve
Додека е Омераѓиќ во тимот класичен напаѓач нема да донесат,а за крилен напаѓач замема за Мато може да пробаат да го донесат Рибеиро од Шкупи кој се гледаше дека има квалитет ,но неможеше сам да играНе е работата толку за Мато. Работата е што оваа управа не се ни труди да најде замена , а да се потруди може да најде некој робусен центарфор или солиден напаѓач од Хрватска или Србија, ма од цел регион кој ќе се утепа од голови у посраната лига и заминувањето на Мато воопшто и не би се осетило. Од друга страна Пура си го мери на фејс со ретардирани статуси.
Потпиша за Башкими.Додека е Омераѓиќ во тимот класичен напаѓач нема да донесат,а за крилен напаѓач замема за Мато може да пробаат да го донесат Рибеиро од Шкупи кој се гледаше дека има квалитет ,но неможеше сам да игра
Потпиша за Башкими.
[/QUOTE Сум ја пропуштил таа информација.Сега гледам Велковски си заминал од Зрински и еве шанса Вардар да го ангажира.