Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Мато каков играч
И Компаоре ќе беше добар, ама ние Азер го имаме
Автоматски споено мислење:

Ќе пишам сега, независно како ќе заврши... Струга во моментов е ПСЖ за нас, а за Искра воопшто да не зборам.
Вардар е далеку од кандидат за титула во моментов, бар со оваа игра сигурно не.

Последно уредено:
Без напаѓач, и Перез да ни ги делегира судиите, не гледаме титула.
Омерагиќ е најантиталентираниот играч што некогаш заиграл не само за Вардар, туку и воопшто во ПМФЛ.
Закариќ исто така е голем вишок во екипава, видете ги странците во Струга, каква разлика прават за разлика од нашите, со исклучок на Диего и Мато.
Факинг Струга Трим Љум, со една третина од буџетот на Вардар.
Цибу бе

Како сум се заебал за Бабунски:ROFLMAO:. Ја мислев човеков ќе биде засилување за мртвава лига, ама он толку епаднат, едноставно не е реално колку е дрво. Сеа ми е јасно зошто сегде го бркаат. И да, каква црна титула какви бакрачи. Со овој состав 3, 4 место плафон. Бар нема нервирања више, заради свињана на трибини. Црњите како избеглици седат на клупа, ни у шесто сценарио не ги планира прилепскиот мајмун. Оној па Азер, абе и да те бутка татко ти и Козарот, земаш сам излагаш и оставаш бар 20 минити на некој друг. Убедливо најголемиот антиталент кој некогаш заиграл за Вардар. Кој се надева на титули и добри игри е будала. Дур не се стави саглам тренер, дур не се тргне оној Азер од терен, нема никад да личиме на сериозен клуб. Жива вистина, му се свиѓало тоа на некој или не.

Уште не ми се верува и неможам да сватам зашто Омерагич игра цела утакмица,буквално секоја утакмица без напаѓач и со играч помалку играме.
За да добиеш оваков пенал секоја утакмица

Како сум се заебал за Бабунски:ROFLMAO:. Ја мислев човеков ќе биде засилување за мртвава лига, ама он толку епаднат, едноставно не е реално колку е дрво. Сеа ми е јасно зошто сегде го бркаат. И да, каква црна титула какви бакрачи. Со овој состав 3, 4 место плафон. Бар нема нервирања више, заради свињана на трибини. Црњите како избеглици седат на клупа, ни у шесто сценарио не ги планира прилепскиот мајмун. Оној па Азер, абе и да те бутка татко ти и Козарот, земаш сам излагаш и оставаш бар 20 минити на некој друг. Убедливо најголемиот антиталент кој некогаш заиграл за Вардар. Кој се надева на титули и добри игри е будала. Дур не се стави саглам тренер, дур не се тргне оној Азер од терен, нема никад да личиме на сериозен клуб. Жива вистина, му се свиѓало тоа на некој или не.
Види сега, ваљда не очекувате од Бабунски да земе 11 играчи да ги издрибла и сам да даде гол.
Како плејмејкер, во комбинација со Диего се топ тандем, си ја бркаат работата, диктираат темпо и ја носат топката напред.
После то, се останато е на нападот.
Ама то шо имаме катастрофален напад е друг муабет, сите играчи во напад да ги собериш со исклучок на Мато, една полутка не прават, камо ли еден вистински играч.
На крилата ефектот е катастрофален.
Диего сам од позиција на среден играч, има повеќе Г/А отколку сите крила заедно.
Со ваков второлигашки напад, и Иниеста и Педри да ги имаш на средина би се запрашале дали го згрешиле спортот.

За да добиеш оваков пенал секоја утакмица
Јасно како ден,затоа и првенство ни е вакво.
Ај што игра ама не влага во дуел да го повреди некој тоа ќе биде најдобро за нас.

Види сега, ваљда не очекувате од Бабунски да земе 11 играчи да ги издрибла и сам да даде гол.
Како плејмејкер, во комбинација со Диего се топ тандем, си ја бркаат работата, диктираат темпо и ја носат топката напред.
Ама то шо имаме катастрофален напад е друг муабет, сите играчи во напад да ги собериш со исклучок на Мато, една полутка не прават, камо ли еден вистински играч.
Диего сам од позиција на среден играч, има повеќе Г/А отколку сите крила заедно.
Со ваков второлигашки напад, и Иниеста и Педри да ги имаш на средина би се запрашале дали го згрешиле спортот.
Диего е Кака за Бабунски. Не иде напред Бабунски, нема некои круцијални пасови и не внесува напаѓачи во шанса, бар од тоа што ја гледам. Центаршутевите и ударите му се како месец дека да нема јадено, у дуелите е како девојче кога ќе го дувне јак ветар. Ја очекував од него сосема друго лице, ама дечкото е многу слаб. Истиот напад го има и Диего, па мести шанси. Не ми е целта да го напаѓам Бабунот, јас бев еден од најрадосните кога потпиша али тоа е реалност на теренот.

Се шутка ко посран гулаб, не влага у дуел, не бара топка нити пак се отвора... Има макс 4-5 допири со топка, не знае да се загради и да прими. Едноставно ништо не знае Азер.

Кога веќе собиравме секакви играчи, мене ептен ќе ми беше ќеиф да го вратевме Али Адем назад. Знаат сите дека ми е миленик :D Фали таков дрзок играч, ако нема голема техника.

Никој не очекува да дрибла 11 играчи и да даде гол. Никад не ни бил таков играч. Ама денес апсолутно ништо не направи. Нити добри пасови, нити добра контрола , бити па нешто помогна во одбрана. Апсолутно ништо не направи 90 минути. Изглеаше како тотален аматер и изгубен Германец

Кога веќе собиравме секакви играчи, мене ептен ќе ми беше ќеиф да го вратевме Али Адем назад. Знаат сите дека ми е миленик :D Фали таков дрзок играч, ако нема голема техника.
Со буџетот кој го имаме се прави многу респектабилен тим кој пред се ќе има своја препознатлива игра. Вака погледај само како ги изгубивме шансите кои ги имавме за засулувања. Седат како гревови еден до друг тројца црнци, се смеат ич кур не ги заболе. Ејјј засилувања кои беа најавувани како фудбалери кои ќе прават разлика. На што ги трошиме шансите. И нормално никој пред никого не одговара. Затоа и више не се нервирам за нив. Кога имаш искрена работа и формираш тим кој вреди, а на тоа да нема резултати, тогаш и да се нервира човек. Вака, со катастрофални потези на дебели масни крмаци искрено не ми чуе. Сеа очекуваме нов клип со свиркање и под него напишано 26 меч без пораз. Зини земјо голтни ме.

Веќе и досадни сами на себе си станавме со коментариве за Азер, јас уште не можам да поверувам дека било каде во светов постои напаѓач кој не знае да шутне, подаде, да се загради, да трча, абе ништо да не знае еј, каква мизерија… Баш он ни е огледало за целата ситуација во која се наоѓа клубот.

Денес играта беше мизерија, освен головите немавме креирано ниту една шанса. Матиќ и Сенгор нема утакмица, а да не бидат директни виновници за некој гол. Седло не знае измена да направи, го даваат во кадар по израмнување за 2:2 он им вика полека полека :facepalm: Да не е Мато, минус 10 бодови ќе имавме на салдо, тежок преварантски и криминален тим имаме, дури и за ваква аматерска лига. Теоретска шанса немаме за титула, не си правете филмови, ни фалат 6-7 квалитетни играчи за тоа.

Дечки, Бабунски не дојде од Премиер лига, него од лига каде што освен Ренџерс и Селтик останатите се на ниво на Шкендија. Денес на терен дух, Диего за него е Пасторе од најдобри денови. Битно го викнаа за репрезентација…

Ако порано лапаа пари со исклучоци како оној кројачот, голманчето од Србија и аргентинскиот штопер, криминалциве и дебиливе кои сега го водат клубот го прават тоа со 6-7 играчи, бетер од палестинците во државна администрација се. Со вакво криминално управување, крајот ќе ни биде ептен тежок, ќе нема ни грам простор за спас.

Eден член овде кој е најупатен во работата на клубот рече дека се спремаат Омерагиќ да го продадат во Босна, па до каде е работата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom