- Член од
- 23 декември 2023
- Мислења
- 67
- Поени од реакции
- 99
Ги пуштиле на гроздоберПрашања кои ме мачат: Каде се и што прават двајцата другари на Мато? Се знае ли нешто?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги пуштиле на гроздоберПрашања кои ме мачат: Каде се и што прават двајцата другари на Мато? Се знае ли нешто?
Bashkimi se nezgodni I ke im bide tesko na site vo kumanovo. Treba da ste zadovolni so 1 bod tamuСите бодови што ги губиме се само резултат на зацртаните шеми кои ги прават прилепскиот носоња и козарот. Кој кур го вадиш Диего од игра, единствениот фудбалер кој може да пушти квалитетен пас и да внесе играч во шанса. Она гованцето со две леви нозе во напад здравје ни зема, не е реално колку е камен. Не се нервирам више, нека се носат у три лепе пичке материне. Нека дупат глупи луѓе. Не за друго, него за инает ќе лупам гласови за Левица сеа, му ебам тоа главатиот искомлексиран опинок.. Свесно ни го ебе клубот. А ние за мир во куќа ќе губиме бодови од тимови ко овие гревовиве Башкими, кои дома не ги знаат дека играат фудбал.
Башкими можат да бидат незгодни само за боси екипи, и за екипи као нас кои се лимитирани поради заткулисни игри во клубот. Да игравме со права формација и со прав избор на фудбалери Башкиме ќе јадеше минимум 3 гола. Ако Башкими дојде да биде незгоден можеме комплетно да и се посереме на лигава.Bashkimi se nezgodni I ke im bide tesko na site vo kumanovo. Treba da ste zadovolni so 1 bod tamu![]()
Реално Вардар е поквалитетен и се очекуваше победа,но сепак не се за потценување Башкими особено на својј терен.Силекс изгуби таму,а Струга им даде 5 зашто го исклучија Симоновски во 15 мин инаку немаше и на нив лесно да им бидеБашкими можат да бидат незгодни само за боси екипи, и за екипи као нас кои се лимитирани поради заткулисни игри во клубот. Да игравме со права формација и со прав избор на фудбалери Башкиме ќе јадеше минимум 3 гола. Ако Башкими дојде да биде незгоден можеме комплетно да и се посереме на лигава.
Во зоолошка ги ставиле место угинатите мајмуни од минатиов месец.Прашања кои ме мачат: Каде се и што прават двајцата другари на Мато? Се знае ли нешто?