А Најдовски до каде е.Уште ли чека на Велес.Тој беше добар заден везен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Беше...А Најдовски до каде е.Уште ли чека на Велес.Тој беше добар заден везен.
Цујо си игра стандардно во втора лига во Турција, теорија нема да го вратиме назад во момемтов.A Avramovski- Cujo ? Klasicen poluspic ama ako se bara 10+ gola od Omeragic togas mu treba igrac kako Cujo … ako e uste u forma deckoto ke otkine u ovaa liga
Како би ни дошол во екипата Авромовски,ама убави пари зема во Турција не го гледаме кај нас.A Avramovski- Cujo ? Klasicen poluspic ama ako se bara 10+ gola od Omeragic togas mu treba igrac kako Cujo … ako e uste u forma deckoto ke otkine u ovaa liga
Во Хрватска има доста квалитетни фудбалери, само треба да се побара, а не да се носат само играчи по шемици.
Автоматски споено мислење:
Каде игра малиов? Прегледај го приврзокот 453500
Во Хрватска има доста квалитетни фудбалери, само треба да се побара, а не да се носат само играчи по шемици.
Автоматски споено мислење:
Каде игра малиов? Прегледај го приврзокот 453500
Хаха друже не ми ги спомнувај овие. Пола и више не ни вредат толку, Распад систем се. Никаква игра, ништо. Не е ни се и кешот, треба да се има добра управа со осет за трансфер. Овие мака мачат со управа со години, мајката му ја расплакаа на Хајдук. Муабетот ми беше дека и во помалите клубови во Хрватска има квалитетни. Као што го најдоа Матиќ, треба слично на везни и напаѓач. Тоа е тоа, се ќе биде пуно боље.Прегледај го приврзокот 453502
Прегледај го приврзокот 453504
А дека овој клуб испадна од ДИНАМО ТИРАНА.......
На страната на Вардар што ја држи Миленко можеш да пробаш да нарачаш ама мислам дека ни тоа не функционира, имав слушнато еден што пробал да нарача ги ставил сите потребни информации и после месец дена чекање ништо не му стигнало...Екипо од каде може да се купи детски дрес на ФК Вардар , следна недела идам во посета кај пријател во Шпанија па сакам за детенцето да му подарам дрес ако воопшто има да се купи од некаде.
А мислам дека и во еден бутик доле во ГТЦ продаваат дресови од Вардар за деца ама не се оригинални.Екипо од каде може да се купи детски дрес на ФК Вардар , следна недела идам во посета кај пријател во Шпанија па сакам за детенцето да му подарам дрес ако воопшто има да се купи од некаде.