Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До 6ти е кај нас. Четка или Срџан, само да не биде опинокон.Преодниот рок траеше до денес,господ нека ни е на помош со овие играчи и од втора лига ќе испаднеме.
Во нашава ситуација повеќе е до играчите што незнаат да одат,тренерот не игра толку голема улога.До 6ти е кај нас. Четка или Срџан, само да не биде опинокон.
Koa ke vidam nekoi vakvi strani na koi pišuva '' najverojatno" mi se kenja instant.![]()
Macedonian Football League ™ on Instagram: "После оставката на Горан Петрески после вчерашниот натпревар со Воска Спорт (1:3). Најверојатно Срѓан Захариевски ќе ја превземе клупата на Вардар после репрезентативната пауза, преговорите се во тек. Ова
668 likes, 0 comments - mfl.mk on September 1, 2024: "После оставката на Горан Петрески после вчерашниот натпревар со Воска Спорт (1:3). Најверојатно Срѓан Захариевски ќе ја превземе клупата на Вардар после репрезентативната пауза, преговорите се во тек. Ова ќе биде трета смена на тренер на...www.instagram.com
Кој ги знае, ќе се објави секако и официјално, ќе почекаме.Koa ke vidam nekoi vakvi strani na koi pišuva '' najverojatno" mi se kenja instant.