Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Прва работа која боде очи е доведување на играчи кои 100 % не се по желба на тренерот, туку некои шеми и комбинации за профит на трети лица, тоа е огромно непочитување на една од клучните фигури за успех на клубот.

Друга работа не ги разбирам луѓето кои го правдаат дебилот свињенко со изигравање инсајдер и што се става пред клубот. Убаво пиша некој, изиграва комплекс на мало куре, па сега се курчи со глупи слики и информации кои треба клубот прв да ги објави. Ова по мене е поголем проблем, од она што е доведен со услов од спонзорот.

Трета работа никаде не се спомена младинската школа и плановите за иднина. Океј што се вика пред неколку дена е презеден клубот од нова управа, ама младинската школа е клуч за функционирањето на секој клуб, а мене ми се чини дека ке биде бетер од времето на Самсоненко. Барем лани под Комити се освојуваа титули...

И да овој дебилов @00/00 ви е Флеш/Вори/Честити Царе и како беше со оној акаунт што провоцираше, така да @Комита Ултрас ако сакаш докази дека е он, повели во ПП.

Марио Костов е нов играч на Вардар, 18 години, центарфор, доаѓа од Брера, изминатата сезона во младинска лига на 22 натпревари постигнал 16 гола.

Искрено прв пат слушам за дечково, со оглед на тоа што пред трансферот во Вардар имал договорено позајмница во Вардарски од Богданци, може да претпоставам дека не е некој екстра квалитет, веројатно ќе биде уште еден од екипата татини синови.
FB_IMG_1720945515939.jpg

Последно уредено:
Марио Костов е нов играч на Вардар, 18 години, центарфор, доаѓа од Брера, изминатата сезона во младинска лига на 22 натпревари постигнал 16 гола.

Искрено прв пат слушам за дечково, со оглед на тоа што пред трансферот во Вардар имал договорено позајмница во Вардарски од Богданци, може да претпоставам дека не е некој екстра квалитет, веројатно ќе биде уште еден од екипата татини синови.
Прегледај го приврзокот 423654
Добро сега дечково најверојатно ќе го менува омерагич за правилото младинец, е сега за квалитетот не знам не сум го следел да не кажеше дека имал договорена позајмица у вардарски со таа статистика ќе имав надеж некоја секако од омерагич полош неможе да биде ама вака боде очи малце ама ајде ќе оставиме на времето да покаже за каков играч станува збор

Прегледај го приврзокот 423654
u mladinsko gazel veruvam u ovoj poteg

Трета работа никаде не се спомена младинската школа и плановите за иднина. Океј што се вика пред неколку дена е презеден клубот од нова управа, ама младинската школа е клуч за функционирањето на секој клуб, а мене ми се чини дека ке биде бетер од времето на Самсоненко. Барем лани под Комити се освојуваа титули...
Ајде да речеме дека е само младинската школа и за тоа да не е зборено, кога ќе видиш ништо не се знае во клубот,освен пресот за презентација на Новоматик како спонзор друго штама, многу прашања останаа нејасни, долгови, академија,младинска школа и да не пишувам има уште многу...
Со играчиве сме "каша попара" сезона почнува за помалку од месец дена фали уште цел тим.Се збори дека и Тричко е потенцијално засилување со 37 години ама ај за нашава лига е добар напаѓач.

Ама немој така овој го глеал у втора кипарска лига вика брз бил :vozbud:
znam deka aludiras na mene nema veze ja go sakam klubov. Koreecot go gledav na turnir kako sho kazav pred 2 meseci u kipar gazese deckoto da ne se povtoram po 100 pati

Каков трол е овој @MXC23.

Инаку нели ви текнува за кореецот, од маркетиншки аспект е добар. Привлекуваме навивачи од цел свет. :rolleyes:

FB_IMG_1720949225562.jpg

Новиот играч Ким од Јужна Кореа , 23 годишен кој може да игра лев бек/лево крило пристигна во Вардар ..

Од тоа што знаеме доаѓа од клуб од Кипар ..

Јас немам проблем што играчот е од Кореа, сега во сите земји се игра фудбал и може од секаде да излезе добар играч ..

Најголем проблем е што овој играч нема добра фудбалска биографија , но сепак ајде ке почекам да видам што ке покаже на терен па ке коментирам ..

Последно уредено:
Ајде да речеме дека е само младинската школа и за тоа да не е зборено, кога ќе видиш ништо не се знае во клубот,освен пресот за презентација на Новоматик како спонзор друго штама, многу прашања останаа нејасни, долгови, академија,младинска школа и да не пишувам има уште многу...
Со играчиве сме "каша попара" сезона почнува за помалку од месец дена фали уште цел тим.Се збори дека и Тричко е потенцијално засилување со 37 години ама ај за нашава лига е добар напаѓач.
Потпиша Тричковски во друг клуб на Кипар...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom