Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Нема никакви изјави, информации во кој правец се движи работата и затоа тука секој шпекулира, секој мисли дека дошол до некои информации па ги споделува и се јавува нервоза кај сите нас. Сите сакаме да знаеме што се случува дали ќе не биде или не, и тоа дали ќе не биде на долгорочен план дали има идеа каде ќе тера Вардар, не само инстант успх за некој да си ги испере парите или за купување политички поени.
И во недостаток на официјални информации се јавува нервоза кај членовите и секој си го брани мислењето и се почнува и со навреди, напади меѓусебни и се создава многу лоша атмосфера.
Информации(не мора до детаљ) од состаноците треба да имаат сите членови и симпатизери не само од раководството, па на крај нели Вардар-клуб на народот?

Нема никакви изјави, информации во кој правец се движи работата и затоа тука секој шпекулира, секој мисли дека дошол до некои информации па ги споделува и се јавува нервоза кај сите нас. Сите сакаме да знаеме што се случува дали ќе не биде или не, и тоа дали ќе не биде на долгорочен план дали има идеа каде ќе тера Вардар, не само инстант успх за некој да си ги испере парите или за купување политички поени.
И во недостаток на официјални информации се јавува нервоза кај членовите и секој си го брани мислењето и се почнува и со навреди, напади меѓусебни и се создава многу лоша атмосфера.
Информации(не мора до детаљ) од состаноците треба да имаат сите членови и симпатизери не само од раководството, па на крај нели Вардар-клуб на народот?
Така е, Вардар е клуб на народот.

Можеби малце трпение треба да се има, никој сериозен лик нема да се истрчува одма со детали и соопштенија дур траат преговори.

Можеби малце трпение треба да се има, никој сериозен лик нема да се истрчува одма со детали и соопштенија дур траат преговори.
Prasaj gi tvoite od Dracevo sto bea na sostanok ke ti kazat najdobro

Што и да биде, нека биде во корист на Вардар.
Ќе има сигурно инфо наскоро, џабе препукување овде.
Зар мислите дека ако има нешто конкретно до сега немаше да објават, оставете го моменталното раководството, да не си им во кожа. Не е лесно нивниот досегашен труд и ангажман одеднаш да биде залуден и Вардар да го превземе некој туку така, сигурен сум дека знаат што прават.
Ајде Комити, чекаме инфо од типот:
"Готово е!
Вардар со нови сопственици во наредни 10 години и со годишен буџет од 10 милиони евра" :pijanco:

Денес нови шпекулации од партијата на Кирче.
Ова со Новоматик нема врска, фирмата била од Унгарија... :toe:

Како тргнало и за оние Евреине Глејзерс од Јунајтед ќе искочи вест :vozbud:

Иако времете не гази јас сеуште сум оптимист дека ке се реши ситуацијава во ФК Вардар .

Во фудбалот голови паѓале во 95 минута , така да очекувам и во Вардар да пукне оваа бомба буквално во 90 + и да донесе радост за цела црвено црна армија :)

Иако времете не гази јас сеуште сум оптимист дека ке се реши ситуацијава во ФК Вардар .

Во фудбалот голови паѓале во 95 минута , така да очекувам и во Вардар да пукне оваа бомба буквално во 90 + и да донесе радост за цела црвено црна армија :)
Ја не разбирам како тука може некој да те вреѓа.. ако не друго најголем оптимист си на темава!

Ја не разбирам како тука може некој да те вреѓа.. ако не друго најголем оптимист си на темава!
Нека вреѓаат колку сакаат не им се замарам, јас не паѓам на тоа ниво и никогаш не навредувам ..

Иначе оптимист сум , верувам дека има надеж двете страни да се договорат и кога све ке се заврши јавноста да добие известување .

Убаво ќе беше да можеа да ги привлечат газдите на ТСЦ Бачка Топола. Тие ми делуваат како луѓе кои плански работат и вложуваат. Од нигде никаде го кренаа клубот и патем вистинските фудбалски работници ги вклучуваат во клубот. Мене душата ме боли што покрај екипи на Воска, Беса и останата боранија, Вардар треба да стравува за прволигашки опстанок и за тоа дека ќе го снема од фудбалската мапа.

Што треба да значи ова?

"Она што е јасно е дека не станува збор за компанија од „коцкарскиот“ бизнис и дека не е Сергеј Самсоненко, кој пак е на располагање и кој цврсто се залага за одглавување на Вардар и превземање на клубот од страна на нов моќен спонзор."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom