Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе џабе е, што да се очекува од луѓе кои едвај завршиле 4одд и тоа со врски... Којзнае какво е чувството да си навивач на чкендија, а да си преокупиран со Вардар, како што се голем дел од крививе...

Не бе џабе е, што да се очекува од луѓе кои едвај завршиле 4одд и тоа со врски... Којзнае какво е чувството да си навивач на чкендија, а да си преокупиран со Вардар, како што се голем дел од крививе...

Џабе се замараш брат,така си свакаат они и тоа е тоа,се радуваат на 1 место во ваков катастрофален мак фудбал,нека разберат дека ВАРДАР е бренд за нив и нема што тука повеке да се збори !!! :helou:

so menjas sport so religija bee alooo :D

Ovaa god. vardar sigurno e 2 ligas !

p.s. vardar 0:2 SHKENDIJA!

Ajde site doma hahaah
ич кур да не те боли и ај сеа слободен си имаш тема таму шкендија пишувај си таму не го дрви тука ти ебам тоа сечениот

Интересно е кога Албанец ти кажува кој е со мозок, а кој без истиот..

Зошто сељанчето Бајлозов не е најавено за прв состав утре!? Повреден е, ќе дреме на клупа или пак ги напунил гаќите!? :)

Evil , pa so citiras takvi luge , bezobrazni , bez mozok :@:@

Кога би си ги прочитал сите 17 мислења, и кога би одделил од нив барем 1 паметен пост, јас сам ќе си го избришам акаунтот на форумов.

Кога би си ги прочитал сите 17 мислења, и кога би одделил од нив барем 1 паметен пост, јас сам ќе си го избришам акаунтот на форумов.

Aha , a ti kako po pamete , aj kazi mi so e probl be batka .

ne gleas deka pcue vo bog toj KONJ :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom