Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе биде вечер депресија двајца без тројца и 5 комада кога ќе ни опнатРига село
Ќе го ебам цело
Секогаш ќе пуши
Рига од Рига!
Мала заебанција, да разбиеме депресија![]()

Немој таква енергија и мисли од кај знаеш дека двајца без тројца и дека 5 комада ке ни опнат, многу лош менталитет е тоа, што сака нека биде идеме на запад сите јако !!ќе биде вечер депресија двајца без тројца и 5 комада кога ќе ни опнат![]()
Сакам да сум грешка ама таков ми е менталитетот за на крај да не испаднам разочаран, како и да е идеме јако АЈДЕ СКОПЈЕ АЈДЕ ВАРДАР.Немој таква енергија и мисли од кај знаеш дека двајца без тројца и дека 5 комада ке ни опнат, многу лош менталитет е тоа, што сака нека биде идеме на запад сите јако !!

Со двајца напред, без Даре, тоа ќе биде хотел Промаја позади, како што беше со КуПС првата. Дај боже да грешам.Без Даре и Торес утре господ на помош нека ни е.
Очекувам да излези со 4-4-2 дијамант формација исто како со Купс дома, со оглед на то шо немаме играч замена за Даре за 5-3-2 формација.
Подобро 4-4-2 со Најдо и Матиќ со + играч на средина, отколку 5-3-2 со Мишковски, и назад и на средина си минус играч така.Со двајца напред, без Даре, тоа ќе биде хотел Промаја позади, како што беше со КуПС првата. Дај боже да грешам.
Тоа ми беше и мене поентата, подобро со играч плус на средина, отколку со двајца во напад. Ако беше со двајца во напад, назад ќе биде хотел Промаја како на првиот меч со КуПС.Подобро 4-4-2 со Најдо и Матиќ со + играч на средина, отколку 5-3-2 со Мишковски, и назад и на средина си минус играч така.