Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Без Даре и Торес утре господ на помош нека ни е.
Очекувам да излези со 4-4-2 дијамант формација исто како со Купс дома, со оглед на то шо немаме играч замена за Даре за 5-3-2 формација.
IMG_1657.jpeg

И без Николов, се работи за колатерален лигамент, ако се луди да го пуштат да игра.

ќе биде вечер депресија двајца без тројца и 5 комада кога ќе ни опнат:(
Немој таква енергија и мисли од кај знаеш дека двајца без тројца и дека 5 комада ке ни опнат, многу лош менталитет е тоа, што сака нека биде идеме на запад сите јако !!

Немој таква енергија и мисли од кај знаеш дека двајца без тројца и дека 5 комада ке ни опнат, многу лош менталитет е тоа, што сака нека биде идеме на запад сите јако !!
Сакам да сум грешка ама таков ми е менталитетот за на крај да не испаднам разочаран, како и да е идеме јако АЈДЕ СКОПЈЕ АЈДЕ ВАРДАР.

Без Даре и Торес утре господ на помош нека ни е.
Очекувам да излези со 4-4-2 дијамант формација исто како со Купс дома, со оглед на то шо немаме играч замена за Даре за 5-3-2 формација.
Со двајца напред, без Даре, тоа ќе биде хотел Промаја позади, како што беше со КуПС првата. Дај боже да грешам.

Со двајца напред, без Даре, тоа ќе биде хотел Промаја позади, како што беше со КуПС првата. Дај боже да грешам.
Подобро 4-4-2 со Најдо и Матиќ со + играч на средина, отколку 5-3-2 со Мишковски, и назад и на средина си минус играч така.

Кај ќе ја има да се гледа? Освен македонската арена, неа ја немам...

Подобро 4-4-2 со Најдо и Матиќ со + играч на средина, отколку 5-3-2 со Мишковски, и назад и на средина си минус играч така.
Тоа ми беше и мене поентата, подобро со играч плус на средина, отколку со двајца во напад. Ако беше со двајца во напад, назад ќе биде хотел Промаја како на првиот меч со КуПС.

Back
На врв Bottom