Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
dobro, predavnicite nastrana, so niv ke se prae "muabet" na stadion ili niz grad, a sega da gi povikam Komitite na 23.10.2007 od 14h na Gradski u Tetovo na TETEKS-VARDAR, pa neka pobedi podobriot.
koj i da ide ponatamu ke mi bide favorit do kraj

23.10.2007, Градски стадион-Тетово, Тетекс-Вардар. Ги повикуваме сите КОМИТИ да присуствуваат заедно да го проследиме овој натпревар. Ќе има добар натпревар...па затоа повелете.

Поздрав од ВОЈВОДИ до КОМИТИ!

23.10.2007, Градски стадион-Тетово, Тетекс-Вардар. Ги повикуваме сите КОМИТИ да присуствуваат заедно да го проследиме овој натпревар. Ќе има добар натпревар...па затоа повелете.

Поздрав од ВОЈВОДИ до КОМИТИ!

Востание да не дигате? :pos: Како и да е можеби и ја ќе доем на стадион.

Јебига бе...неможе да се смена имињата на навиачките групе, не се трескај и ти од земја. Немораш да доаѓаш...не ни требаш :)

Shorty е баниран од темава поради куропецање и упропастување на дискусија. Следен чекор, бан од 10 дена.

сега со Партизан треба да се покажеме у најдобро светло и ние и Фк Вардар.Ке биде мн добра утакмица мислам иако пријателска само да не паднат инциденти.Вардар на прво место, партизан како мој фтор клуб :)

педерска работа на овие од ффм, па вчера играше вардар натпревар како после 2 дена да игра друг!? ебате неписмените што не го одложеа за четврток натпреварот, а не за вторник, кога може за еден работнички да се клањаат овде и цели кола да одложуваат зашто неможе за вардар!?

Ај бе па и ти не се лути. Важно е да се другаруваме :)

тоа да али многу е педерски вака. на работнички им одложуваа натпревари бидејќи имаа натпревар од првенство после 4-5 дена, а овде се работи за 2 натпревара во рок од 3 дена. уствари па што очекувам и ја од оној миле спиркоски кој нема 4 одд завршено, до вчера семки и пуканки продаваше, а сеа лигава ќе ни ја води :tapp:

битно ќе биде интересен натпревар, штета што мора еден да испадне у пм :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom